Ana içeriğe atla
En

2014'ün En Çok Okunan 10 Blog Yazısı

Teknoloji ve İnovasyon

10 Blog Yazısı
2014 yılı teknolojik olarak yeniliklerle ve gelişmelerle geçti. Gelişmeleri Karel Blog'dan sizlere aktarmaya ve ilginize layık olmaya çalıştık. Gözden kaçırdığınız konuları hatırlatmak ve geçen yılın önemli konularına dair sizlere fikir verebilmek adına 2014 yılının en çok okunan blog yazılarını derledik.

İşte 2014'ün en çok okunan 10 blog yazısı;

1-) Güvenlik Kamera Sistemi Seçerken Bilmemiz Gereken 7 Kriter
Hayatımızın bir parçası haline gelen güvenlik kameraları için, satın alma kararı verirken dikkat etmeniz gereken bazı konular var.

Çağrı Merkezi2-) Çağrı Merkezi Nedir? Ne Kazandırır?
Çağrı merkezini tanımlarken karmaşık cümleler yerine sistemin özelliklerinden yola çıkarak kullanıcılara faydalarından bahsetmek gerekiyor.

3-) IP Telefon Santralı Kullanmak İçin 10 Neden
Yapacağınız iletişim yatırımlarının uzun vadeli ve ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayabilir olması için, IP iletişim sistemlerini tanımanız gerekiyor.

4-) Güvenlik Sistemleri, Apartman Konuşma Sistemleri ve Hırsız Alarm Sistemleri Entegrasyonu
Birlikte ve tam entegre olarak çalışabilen bu sistemler sayesinde her an ve her yerde güven içinde ve rahat olabilirsiniz.

Hırsız Alarmı5-) Alarm Sisteminize Her Ay Dünyanın Parasını mı Ödüyorsunuz? 
Alarm sistemlerinin kullanım modelinin yalnızca kiralama yöntemi olduğunu düşünen birçok insan yanılgıya düşüyor. Oysa çok daha uygun maliyetli ve daha kapsamlı alternatifler var.

6-) Büyük Veri - Big Data Nedir? Uygulamalar ve Fırsatlar
Sosyal ağ etkileşimleri, lokasyon duyarlı cihazlar ve akıllı sensörler sayesinde üretilen veri miktarı çok hızlı bir şekilde artıyor. Peki bu durum karşısında neler yapılabilir?

7-) Bırakın Sisteminiz Kendi Yapsın
Sistem yöneticileri ellerindeki kaynakları en iyi şekilde değerlendiriyor ve otomatikleştirilen sistemler sayesinde işlerini kolaylaştırıyor, zamandan tasarruf ediyor.

Araç Takip8-) Araç Takip Sistemi İle Tasarruf ve Güvenlik Nasıl Sağlanır
İster bireysel ister kurumsal yapıda olsun, insanlar verimi ve kaliteyi düşürmeden maliyetlerden tasarruf etmenin yöntemlerini arıyor. Araç takip sistemleri de bu yöntemlerden bir tanesi.

9-) Internet of Things (Nesnelerin İnterneti) Nedir? Cihazların Etkileşim Trendleri
Hayatımıza iyiden iyiye girmiş olan Nesnelerin İnterneti kavramı, en çok hangi alanda kullanılıyor ve gelecekte durum ne olacak?

10-) SIP AKS; Her an Her Yerde Evinizdeymiş Gibi
IP teknolojisini kullanan Apartman konuşma sistemleri, eski interkom sistemlerinin ötesinde bir çok yenilik ve özellik sunuyor. Evinizde yokken misafirinize kapıyı açmanız hoş olmaz mıydı?

BT Proje MaliyetBONUS-) BT Proje Maliyetleri Nasıl Kontrol Edilebilir?   
BT departmanının sorumluluğunda olan projelerin ve iyileştirmelerin maliyetlerini kontrol etmek için birkaç noktaya dikkat etmeniz gerekiyor. Nelere mi?

Karel Blog'u takip ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yeni yılda da birlikte olmak dileğiyle ...

Diğer Bloglar