Ana içeriğe atla
En

Askeri Gemilerde Telefon Santralı ve Anons Sistemleri Nasıl Çalışır?

İletişim Sistemleri

Askeri gemilerde haberleşme sistemleri farklı ürünlerden oluşur. Karel olarak haberleşme sistemleri için alternatif çözümler sunuyoruz.

Sunduğumuz ürünlerden bir tanesi Askeri Gemi Santrallerimiz. Bu ürünümüz ile gemi içerisindeki kullanıcıları birbirileri ile konuşturabildiğimiz gibi, analog ve sayısal arayüzler ile diğer santrallara da bağlantı imkanı sunuyoruz.  Ayrıca başka bir arayüzümüz ile uydu bağlantısını desteklemekteyiz.

Gemi içerisindeki haberleşmede bir başka sistem de Alarm ve Anons Sistemleridir. Gemi personelinin, kaptanın veya yetkili kişilerin, gemi içerisinde lokal veya genel anons yapma ihtiyacı olduğunda Alarm ve Anons Sistemini kullanarak, istediği bölgelere anons yapabilmektedir. Buna ek olarak kaza, yangın ve çatışma gibi alarm sinyallerini de başlatabilmektedir.

Tüm bunların yanında, gemi içerisinde eğlence ve bilgilendirme amaçlı olarak radyo-CD yayınları da sisteme entegre edilmiştir.

Tüm sistemler askeri standartlarda geliştirilmiş olup, alternatif ve doğru akımla beslenebilen tam yedekli bir yapıya sahiptir.

Bu yazıyı okuyanlar, bunları da okudu;
Savunma Sanayinde Teknolojik Çözümler Nelerdir?
IP Santral (IP PBX) ile İletişim
CCTV Güvenlik Kamerası Nasıl Çalışır?

Diğer Bloglar