Ana içeriğe atla
En

MANGO Mağazalarında İletişim ve Güvenlik Çözümleri

İletişim Sistemleri

Karel güvenlik iletişim mango
Mango, Türkiye’deki mağazalarının tamamında iletişim ve güvenlik kamera sistemleri ihtiyaçlarını Karel çözümleri ile sağlıyor. Mağazalar ile merkez arasında ve mağazaların kendi aralarında haberleşmeleri Karel IP İletişim Çözümleri ile sağlanarak, hem operasyonel verimlilik hem de maliyet açısından kazanç sağlanıyor.

İletişim sistemlerine ek olarak Mango mağazaları 7 gün 24 saat Karel CCTV çözümleri ile korunuyor. Hem mağazaların, çalışanların ve müşterilerin güvenliği hem de müşteri memnuniyeti açısından gerekli olan güvenlik kamera sistemleri ile mağazaların iç ve dış mekanları, depo gibi alanları görüntülenip, kaydediliyor, canlı ya da geçmişe dönük izleme yapılabiliyor. Mango’nun ihtiyaçlarına yönelik tüm iletişim ve güvenlik kamera sistemlerinin kurulum ve montajları için gerekli zayıf akım tesisat yapısı Karel Yetkili Satıcı ve Servisi Tel-Test Telekomünikasyon ve Güvenlik Tarafından gerçekleştiriliyor.

Bu çözümleri ile nasıl bir verimlilik sağladığını bu bağlantıdaki makalemizde inceleyebilirsiniz: MANGO Mağazalarında İletişim ve Güvenlik Çözümleri [.pdf]

Diğer Bloglar