Ana içeriğe atla
En

Merkezi Yönetim için Sınırları Kaldırın!

İletişim Sistemleri

Merkezi Yönetim Verimlilik
Nesnelerin interneti kavramına adım adım ilerlediğimiz şu günlerde artık, “internet” kavramı hayatın bir parçası haline geldi. 10 yıllık bir süre zarfında büyük ivme ile özellikle iş hayatını tamamen domine eden internet, aslında en büyük pozitif teknoloji devrimlerinden oldu.

Evden çalışma konseptini alevlendirmesinin yanında, kurumların tek merkezden yönetimine imkan sağlayan geniş internet yapıları, bilhassa yöneticiler için muazzam bir araç olarak yer etmeyi başardı. Ancak her konuda olduğu gibi merkezi yönetim konusunda da ciddi ve profesyonel adımlar atmak, öncelikli hedeflerden olmalı…
 
İnternet ağı ile sınırlarınızı kaldırın!
Günümüzde kobilerin kurumsal kimliğini genişletmesi adına emin adımlarla ilerlemesi, aslında bir o kadar da çalışan sayısının ve ofislerin artması anlamına geliyor. Üstelik hemen her zaman işverenler, arayışlarına uygun çalışanları merkez bölgeleri içerisinde bulamıyor. Merkez bölge dışında kalan çalışanlar veya ofislerin yönetimi için de yöneticiler, sık sık seyahat etmek durumda kalıyorlar. İşte yaygın internet ağının en büyük pozitif etkisi, tam da bu noktada devreye giriyor.
 
İş görüşmeleriniz ve toplantılarınız için video ve sesli konferans sistemleri!
Artık birçok büyük kurumsal firma, başka şehir ve ülkelerde dahi yeni çalışan alımları ya da herhangi bir toplantı için seyahat etmek yerine, videolu veya sesli konferans sistemlerini tercih ediyor. Zira bu konferans sistemleri o kadar büyük gelişim gösterdiler ki, özellikle video konferans sistemlerinde hem yöneticiler hem de çalışanlar için aynı masada oturuyor hissini bile yaşatabiliyorlar.
 
Kilit nokta: Profesyonel sistemlerin kullanılması!
Öte yandan her konuda olduğu gibi bu konuda da profesyonellikten taviz vermemek adına ciddi sistemleri kullanmak kilit nokta… Zira hem çalışanların şirket izlenimini hem de kurumsal kimliğin korunumu açısından, herhangi bir aksaklık veya kesintili bağlantılar negatif algı oluşturabilir. Bu bağlamda, merkez ofis ve çalışan arasındaki iletişimi en iyi sağlamak adına Karel Tümleşik İletişim ve sesli/görüntülü konferans çözümleri gibi  profesyonel ve kesintisiz iletişim olanakları, merkezi yönetim imkanını maksimuma yükseltmek adına atılması gereken adımlar arasında yer alıyor.
 
İnternet ağının dünyanın yeni iletişimi olması, görülebileceği üzere en çok kurumsal alanda merkezi yönetimi destekleyerek kendisini gösteriyor. Hem çalışanları hem de yöneticileri olabildiğince seyahat külfetinden kurtarmak, genel anlamda verimliliği ve iş bölümünü de kuvvetlendiren unsurlardan oluyor.

Bu yazıyı okuyanlar, bunları da okudu;
Nedir Bu “Mobilite” Dedikleri ve İş Dünyasını Nasıl Etkiliyor?
Çok Şubeli Şirketlerde İletişim Çözümleri
Kurumsal İşletmeler için İletişim Sistemi Satın Almak: 8 İpucu

Diğer Bloglar