Ana içeriğe atla
En

IT Strateji Günü Teknoloji Profesyonellerini Buluşturdu

IT Strateji Günü Teknoloji Profesyonellerini Buluşturuyor
IT profesyonellerini buluşturan IT Strateji Günü, bu yıl pandemi dolayısıyla 8 Aralık 2021 Çarşamba günü tamamen online olarak gerçekleşti.
 

Karel’in ev sahipliğinde gerçekleşen IT Strateji Günü’nde geçen yıllarda Amazon, Aruba Networks, Cisco, Çözümpark, F5 Networks, ForcePoint, Google, IBM, Invictus, Intel, ITstack, Juniper Networks, Kaspersky, Logo, Microsoft, Oracle, Özgür Yazılım, Salesforce, Symantec, Trend Micro, Ulak, Veritas ve VMware gibi BT sektörünün önde gelen şirketleri bir araya geldi.

Bu yıl beşinci kez düzenlenen etkinlikte sektörün en büyük şirketleriyle 2022 bilişim dünyasının tüm gelişmeleri konuşuldu. IT Strateji Günü 2021'de Karel ile birlikte Amazon Web Services, BGA Security, Dell EMC, Forcepoint, Intel, Juniper Networks, McAfee, Microsoft, Oracle, Paloalto, SAS, TESİD ve Vmware’den sektörün önemli IT yöneticileri trendler ile gelecek vizyonlarını aktardı.

8 Aralık 2021 Çarşamba günü üst düzey yöneticiler ve 55.000’in üzerinde BT profesyonelinin katılım gösterdiği etkinlikte şirketler bulut hizmetleri, sanallaştırma, nesnelerin interneti, veri merkezleri ve siber güvenlik konularında Türkiye BT sektörüne ilişkin orta ve uzun vadeli öngörülerini paylaştı.
 
Tarih: 8 Aralık 2021 Çarşamba
Saat: 10:00 - 16:00
Yer: Canlı Yayın ile Tamamen Online
Katılım: Tamamen ücretsiz ve katılımcılara sürpriz hediyeler
 
Etkinlik programı ve ayrıntılar için >>
https://www.karel.com.tr/it-strateji-gunu