Ana içeriğe atla
En

Karel, 20. TESİD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Ödülleri Töreninde

 
20. TESİD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Ödülleri Töreni Sponsoru Karel
Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından bu yıl 20. kez düzenlenen Yenilikçilik ve Yaratıcılık Ödülleri Töreni, 29 Eylül 2022 Perşembe günü gerçekleşiyor. Bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi Türkiye’deki büyük firmaların ve KOBİ’lerin özgün ürünleri, geliştirme ve ticarileştirme süreçleri ödül ile taçlandırılıyor, yenilikçi ürünlerin başarısı kutlanıyor.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç’un katılımıyla gerçekleşecek olan 20. TESİD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Ödülleri Töreni saat 14:00'da başlıyor. Karel’in de sponsorları arasında yer aldığı etkinlik Covid-19 önlemleri kapsamında online olarak gerçekleşecek ve TESİD Youtube kanalından canlı olarak izlenebilecek.

TESİD Yönetim Kurulu Başkanı ve Karel Genel Müdürü Yaman Tunaoğlu, TESİD Ödülleri ile ilgili olarak “1999 yılında verilen ilk ödülden bu yana geçen yaklaşık çeyrek yüzyıl içinde yeni nesiller büyürken, birçok teknolojik devrimlere şahit olduk.  Elektronik tüm sektörlere temel oluşturur bir konuma geldi. Ülkeler ancak teknoloji ile rekabet güçlerini artırabiliyorlar. Bizim de yetenek ve birikimimiz, bu değişim dönemini ülke yararına değerlendirmek için yeterli. Ancak yaşadığımız yetişmiş eleman göçü ve tedarik zincirlerindeki sorunları aşmalı, işbirliği kültürümüzü çağın gereklerine uyarlamalıyız.

TESİD Ödülleri ile her büyüklükteki firmalarımızın, yaratıcı fikirlerini, yenilikçi ürünlerini, ürün geliştirme ve ticarileştirilme süreçlerini değerlendirirken, Girişimci (Startup)  ve Üniversite – Sanayi İşbirliğinde Doktora Tezi alanında yapılan çalışmaları da  titiz bir inceleme sonunda seçiyor, ödüllendiriyoruz. En önemlisi kazanan firmalar, projeler, sektör paydaşları ve kamuoyu ile paylaşılıyor, bilinirlikleri artarak, işbirliği fırsatları yaratılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç’un dijital dönüşüm ile ilgili görüşlerini paylaşacağı törenimizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız” dedi.
 
Tarih: 29 Eylül 2022, Perşembe
Saat: 14:00 – 15:30
Canlı Yayın: youtube.com/c/tesidorgtr

20. TESİD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Ödülleri Töreni Davetiyesi