Ana içeriğe atla
En

Karel, Otomotiv Çözümleri ile Almanya IZB Fuarında

Karel, Otomotiv Çözümleri ile Almanya’daki Uluslararası Tedarikçiler Fuarında (IZB)
Karel, önemli ve hızla büyüyen faaliyet alanı olan otomotiv ile ilgili ürün ve çözümlerini Almanya’daki Uluslararası Tedarikçiler Fuarında (IZB) ziyaretçiler ile buluşturuyor.

Otomotiv endüstrisi tedarikçilerine yönelik ve uluslararası profesyonel çevrelerde önemli bir yeri olan IZB Uluslararası Tedarikçiler Fuarı, 11-13 Ekim tarihleri arasında Wolfsburg’da gerçekleşiyor. Sektörün önde gelen profesyonellerini ve karar vericilerini ağırlayan fuara bu yıl da yüksek bir katılım bekleniyor. Karel ile birlikte Daiichi de, bu alandaki önemli iletişim ve iş platformu olan IZB Fuarında 3. Salon 3230 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlıyor.

Karel otomotiv projeleriyle, yeni teknoloji ve uluslararası yüksek standartlarla, Türkiye’de ve yurtdışında üretim yapan otomotiv şirketlerinin kullanımına yönelik kapsamlı faaliyetler yürütüyor.

Karel’in otomotiv projeleri; sürücü destek sistemleri ve araç üzeri çevresel görüş odaklı başlayıp yıllar içinde eklenen elektronik kontrol üniteleri, yeni nesil araç eğlence sistemi yazılımları, park asistanı kontrol ünitesi, koltuk kontrol ünitesi, bagaj kapağı kontrol ünitesi, ticari araçlar için RF tabanlı cisim algılama modülü ve otonom sürüşe yönelik çevresel görüş ekipmanlarıyla tümleşik çalışabilecek ana işlemci ünitesi gibi geniş bir yelpaze sunuyor.

Daiichi ise, otomotiv sektöründe 1. Seviye (tier 1) tedarikçi olarak faaliyet gösteriyor. Otomotiv elektroniği kapsamında bilgi ve eğlence sistemleri (infotainment) dahil kendi ürünlerini tasarlayıp yurt içi ve yurt dışındaki global otomotiv şirketlerine satan, konusunda ülkemizin lider şirketi ve önemli bir uluslararası oyuncu olan Daiichi sayesinde Karel’in otomotiv projeleri konusundaki yetkinliği ve gücü de artıyor.