Ana içeriğe atla
En

TTGV ve Karel İşbirliğiyle Hazırlanan Kitap Yayında

TTGV ve Karel İşbirliğiyle Hazırlanan Kitap Yayında
Teknoloji Üreten Türkiye vizyonuna tüm unsurları ile zengin bir teknoloji geliştirme ekosistemi aracılığıyla ulaşılabileceğini öngören Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV), birbirinden nitelikli ve değerli paydaşlarının katkıları ile hazırladığı yayınlarına Donanım Hızlandırıcı ile devam ediyor.

Türkiye’deki lider teknoloji şirketlerinden olan ve üstlendiği sosyal sorumluluk anlayışı ile teknoloji sektörünün gelişmesi için birçok alanda çalışmalar yürüten Karel’in katkılarıyla hazırlanan ve donanım geliştirmede tasarımdan ürüne geçiş sürecinin detaylandırıldığı bu yayın, bir donanım girişiminin kurulması ve operasyona geçmesi aşamalarındaki kritik unsurlara ışık tutması amacıyla hazırlandı.

Fikir olarak başlayan bir donanımın ürüne dönüşme yol haritasını ve sektörden deneyim paylaşımlarını içeren ‘Donanım Hızlandırıcı’yı aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz;

https://www.ttgv.org.tr/tur/images/publications/6396c9560aa34.pdf
 
TTGV Hakkında
Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV), ülkemizde özel sektörün teknoloji geliştirme ve inovasyon faaliyetlerinin desteklenerek teknolojinin gerçek dünya ile buluşturulması için çalışan bir vakıftır.

"Teknoloji Üreten Türkiye" vizyonu ışığında, teknoloji ve inovasyon alanlarındaki küresel gelişmeleri takip eden, ilham veren, vizyon sağlayan, birlikte öğrenerek gelişen, öğreten ve uygulayan; dinamik entelektüel sermayesini topluma yaygın etki sağlamak amacıyla paylaşan tarafsız, çevik bir güven platformu olarak değer üretiyor.

Teknoloji üreten bir Türkiye için ortak sorun ve ihtiyaçları tespit ederek ortak fayda sağlamak amacıyla birlikte düşünmeyi hedefliyor. Gerçekleştirdiği analizler, yayınlar, raporlar, ortak akıl toplantıları gibi araçlarla teknoloji ve inovasyon ekosistemini yenilikçi fikirlerle buluşturmaya devam ediyor.

Detaylı bilgi >>  ttgv.org.tr