Ana içeriğe atla
En

IP Santral (IP PBX) ile İletişim [Video]

İletişim Sistemleri

Karel IP Santrallar, her boyutta işletme için iletişimi kolaylaştırı, tasarruf sağlar. Bu bir dakikalık IP Santral videosu birkaç kısa örnek sunuyor:

Video Anlatım Metni:
IP telefon santralı  çalışanları zamandan ve mekandan bağımsızlaştırır. Gelen çağrılar ofis telefonundan cevaplanırken: Ofis dışında, aynı dahili numara ile; evde veya dünyanın bir ucunda bilgisayardan, tabletten yada akıllı telefondan arama yapılır veya cevaplanır.
Cevaplanamayan çağrılar sesli mesaj olarak iletilir.
IP telefon santralı sayesinde; merkez, ofisler, şubeler kendi aralarında ücretsiz görüşürler.
IP telefonlar tak-çalıştır kullanılır. Başka bir ofisde internet kablosunu telefona bağlayarak, dahili numara kullanılmaya devam edilir. IP telefonlar yeteneklidir. XML bilgi servisleri; borsa veya hava durumu gibi istenen bilgiler otomatik görüntülenebilir.
IP santral ile iletişim kolay, düşük maliyetli ve kesintisiz  olarak devam eder. İnternet erişimi olan her yere iş telefonunuz da sizinle birlikte gelir.
IP iletişimin avantajlarından yararlanmak için mutlaka bir donanım almanıza gerek yoktur. Karel Bulut Santral ile abonelik yöntemiyle kurumunuzun IP iletişim ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Bulut santral, sanal santral, karel bulut santral nedir

Bu Yazıyı Okuyanlar, Bunları da Okudu:
Karel IP Çağrı Merkezi ile [Video]
Özgür Yazılım ve İnovasyon Sunumu [Video]
Telefon Santralı Satın Alırken Bilmeniz Gereken 15 Kriter

Diğer Bloglar