Ana içeriğe atla
En

IP Video Telefon ile Neler Yapılabilir?

İletişim Sistemleri

IP Video TelefonAnalog telefonlar ile başlayan, sonra sayısal ve IP telefonlarla devam eden serüvenimiz, yeni IP video telefonların da katılmasıyla gelişerek devam ediyor. Ve çok yakın bir zamanda güçlü özellikleri ve uyumluluğu ile pazarda iyi bir konuma geleceğe benziyor. Karel’in yakın zamanda duyurusunu yaptığı VP116 Video IP Telefon; ses, video ve birçok uygulamayı birleştirerek güçlü bir iletişim çözümü sunuyor.
 
VP 116 kullanabilmek için, şirketinizdeki ve şubelerinizdeki santralların farklı platformlarda olup olmaması önemli değil, SIP destekli olması yeterli. Hali hazırda şubeleriniz arası SIP ile ücretsiz görüşme yapabiliyorsanız, VP116 telefonu santralinize kaydederek  tüm görüntülü ve sesli görüşmelerinizi de ücretsiz olarak yapabilirsiniz.
 
Video telefonun sadece görüntülü görüşme yaptırması sizce yeterli mi?
Ek özellikler ile desteklenen video telefonlar kullanıcıların vazgeçilmezi olacaktır. Bu yüzden VP116  görüntü ve kullanıcı dostu özelliklerine ek olarak gelen birçok özellik ile yöneticilerin vazgeçilmez telefonu olmaya büyük bir adaydır.
 
Bazı avantajlarını kısaca sıralayacak olursak;
- Dokunmatik arayüzü sayesinde kullanımı, akıllı cihazlardan alışkın olduğumuz gibi oldukça basittir.
- Videolu görüşmelerin kaliteli ve etkili bir şekilde gerçekleşmesi için 7-inç büyüklüğündeki ekran 2MP CMOS sensor kamera ile donatılmıştır.
- Üçlü video konferansı destekler. Yani 3 farklı lokasyondan 3 kişi görüntülü bir şekilde iş görüşmelerini yapabilir.
- LDAP desteği sayesinde telefon rehberine herkesin ismini tek tek girmek zorunda kalmazsınız. VP116, merkezdeki telefon santralinizden otomatik olarak rehberi alır.
- 18 adet DSS tuşu sayesinde belirlenen kişiler tek tuş ile aranabilir ve BLF özelliği ile bu kişilerin meşguliyetleri görülebilir.
- VP116 Video Telefonu kullanıcısı,  mevcut IP kapı kameraları ve kapı telefonun entegre edilmesiyle  oturduğu yerden zile basan kişinin kim olduğunu görüp kapıyı tek tuşla açabilir.
- VP116, özellikle otel, sağlık ve eğitim sektörlerinde işlerin daha verimli yapılabilmesi için müşteriye uygun şekilde özelleştirilebilir;  özel iş uygulamaları ile XML entegrasyon sağlanabilir. Birçok yöneticinin işlerini yapmak için hayati önemi olan CRM ve ERP gibi iş uygulamaları VP116 ile yeni bir boyut kazanabilir.
- Bu özelliklerin yanında çağrı bekletme, aktarma, yakalama gibi standart şirket telefonlarında bulunan tüm özellikler VP116’ da rahatça kullanılabilir.
VP116'nın kullanıcı dostu tasarımı sayesinde tüm bu gelişmiş özelliklerin nasıl kullanılacağını birkaç dakika içinde öğrenerek iş hayatına yaptığı katkılardan en kısa sürede yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Diğer Bloglar