Ana içeriğe atla
En

Akademik Bilişim 2019 Konferansında, Ordu Üniversitesindeyiz

21. Akademik Bilişim Konferansında Karel Ürün Yönetimi Direktörü Baki Şahin, IP Sistemler ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
Akademik Bilişim 2019 Konferansı, üniversitelerde bilgi teknolojileri profesyonellerini bir araya getirerek, bilgi teknolojileri altyapısı, kullanımı, eğitimi ve üretimini tüm boyutlarıyla tanıtmak, tartışmak, tecrübeleri paylaşmak ve ortak politika oluşturmak amaçlarıyla bu kez Ordu Üniversitesinde gerçekleşiyor.

Ordu Üniversitesi, Akademik Bilişim Konferansına 9 - 15 Şubat 2019 tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor. 21. kez düzenlenen Akademik Bilişim Konferansında davetli bildiriler, tam ve kısa bildiriler, konferans öncesi kurslar, konferans içi eğitim seminerleri ve yapılandırılmış çalışma grubu/açık oturum türü etkinlikler yer alıyor.

Karel olarak üniversitelerde bilişim ve teknoloji desteğimize Akademik Bilişim 2019’da da devam ediyoruz. Sponsor olarak yer aldığımız Akademik Bilişim 2019 Ordu Konferansındaki Karel standında İletişim ve Güvenlik Sistemleri ürün ve çözümlerimizi bilişim uzmanları ile buluşturuyoruz. Ayrıca Karel Santral Terminal ve Yakınsama Ürünleri Direktörü Baki Şahin, 13 Şubat 2019 saat 16:00’da Salon D’de Karel’in sektöre özel çözümlerini içeren bir konuşma gerçekleştirdi.

 
Konferans, bilgi teknolojilerine ilgi duyan herkese açık ve ücretsizdir.
 Karel Akademik Bilişim 2019 Konferansı Sponsoru
Karel Akademik Bilişim Konferansı sponsoru