Ana içeriğe atla
En

Aselsan’dan Karel Üretim Tesislerine Ziyaret

Aselsan’dan Karel Üretim Tesislerine Ziyaret
Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Prof. Dr. Haluk Görgün öncülüğündeki Aselsan heyeti, Karel’in üretim tesislerini ziyaret etti.

YK Başkanı ve Genel Müdür Prof. Dr. Haluk Görgün, HBT Sektör Başkanı Bayram Gençcan, SST Sektör Başkanı Mustafa Kaval, MGEO Sektör Başkan Vekili Eray Yasan, REHİS Sektör Başkanı Oğuz Şener, UGES Sektör Başkanı İbrahim Bekar ve KY Sanayileşme ve Tedarik Dir. Ali Rıza Kılıç’tan oluşan Aselsan üst yönetimi, Karel’in Sincan OSB’de bulunan üretim tesislerine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında Karel YK Başkanı Sinan Tunaoğlu, Teknik Murahhas Üye Yaman Tunaoğlu, Savunma Çözümleri Direktörü Senih Başol, Kalite Direktörü Caner Çınar ve Savunma Üretim Direktörü Taner Duruca, Aselsan yetkililerini üretim tesislerinde gezdirerek üretim süreçleri hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.

Pazarın en büyük ve deneyimli markalarından biri olan Karel, askeri standartlar başta olmak üzere uluslararası standartları karşılayan, yüksek kalite ve teknolojiye sahip üretim yeteneği ile savunma sanayi için önemli bir üretici konumundadır.

Karel ve Aselsan stratejik iş ortaklığı kapsamında uzun yıllardır üretim, Ar-Ge ve tasarım hizmetleri ile yakın çalışmaya devam etmektedir. Bu işbirliğinin Türk savunma sanayine katkısının artarak sürmesini dileriz.