Ana içeriğe atla
En

Bilişim 500’den Karel’e 2 Birincilik Ödülü

Bilişim 500’den Karel’e 2 Birincilik Ödülü
Türkiye’nin gelişimine önemli katkılar sağlayan bilişim sektörünün ilk 500 şirketi listesi açıklandı.

Karel, bu yıl da “Türkiye Merkezli Üretici - Donanım” ve “Türkiye Merkezli Üretici Telekomünikasyon Altyapı Donanımı” kategorilerinde iki önemli birincilik ödülü aldı.

Ödülleri alan Karel Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve CTO’su Yaman Tunaoğlu “Bu çok değerli ödüle layık görülmek, bizim için büyük bir onur. BT Haber ailesine ve Bilişim 500 ekibine teşekkür ediyorum. Bu ödülü, bu başarının gerçekleşmesini sağlayan Karel ailesi, tüm çalışma arkadaşlarım adına kabul ediyorum. Ödül alan diğer tüm firmaları kutluyorum. Değerli katılımcılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

İSO 500’de Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri, Fortune 500’de Türkiye’nin en büyük 500 firmasından biri, Brand Finance’da Türkiye’nin en değerli 100 markasından biri olan Karel, uzun yıllardır Bilişim 500 birincilik ödüllerini de kesintisiz kazanıyor.


İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2019 Araştırmasına göre Türkiye’ye değer katan bilişim şirketleri düzenlenen online törende ödüllerini aldı. Ödül töreninin açılış konuşmalarını T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, T.C. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Üyesi Dr. Hakan Yurdakul, Süreyya Ciliv, Mehmet Ali Akarca ve Murat Göçe gerçekleştirdi.