Ana içeriğe atla
En

Kamu, Karel Bulutta Video Konferans Kullanıyor

Kamu Karel Bulutta Video Konferans Kullanıyor
Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ve 1986’dan bu yana yerli teknoloji üreten Karel, son dönemde önemini daha da artıran Bulutta Video Konferans çözümü ile yüksek güvenlik ve kaliteli görüşme imkanı sunuyor.

Türkiye’deki sunucuları ve uçtan uca şifreleme teknolojileri ile kamu kurumları ve özel sektörde tercih ediliyor. Bu yönü ile yabancı rakiplerinden ayrılan Karel Bulutta Video Konferans, birçok kamu kurumunda güvenli bir uygulama olarak kullanılıyor.

Yerli Teknolojilerin Artırılması Hedefleniyor
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı himayesinde kurulan Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi, koronavirüs sürecinde uzaktan çalışmanın getirdiği güvenlik risklerine karşı Karel ile birlikte diğer üye firmaların ürettiği güvenli yerli video konferans çözümlerinin kullanımını artırmayı amaçlıyor.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, konuya ilişkin "Her alanda yerlileştirme çalışmalarımız sürüyor. Yerli video konferans ürünlerini geliştiren Siber Güvenlik Kümelenmesi üyesi Karel, Gais, May Siber, BitesLiberta, ICTerra, YD Yazılım, 12M, Nettsi ve Havelsan firmalarını tebrik ediyorum. Geliştirmeye ve üretmeye devam." ifadesini kullanıyor.