Ana içeriğe atla
En

Karel, 14. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi Sponsoru

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) ve TÜSİAD iş birliğiyle 17 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenecek olan ‘XIV. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi’nin bu yıl ana teması, “Daha İyi Bir Gelecek İçin Kurumsal Yönetim”.

Kurumsal haberleşme alanında Türkiye’nin uzun yıllardır açık ara pazar lideri ve sektörün dünyadaki önemli oyuncularından biri olan Karel olarak biz de zirvenin sponsorları arasında yer alıyoruz.

14. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi
Kurumsal yönetim anlayışının ülkemizde tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), 17 Mayıs 2022 tarihinde “XIV. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi’ni düzenliyor. Bu yıl, TÜSİAD iş birliğinde gerçekleştirilecek olan çevrim içi zirvede, ulusal ve uluslararası alandan birçok iş insanı konuşmacı olarak yer alacak. ‘Kurumsal Yönetim’ kavramının ışığında Liderin Rolü, Dijitalleşme ve Sürdürebilirlik gibi konuların ele alınacağı Zirve’nin ana teması, ‘Daha İyi Bir Gelecek İçin Kurumsal Yönetim’ olacak.

Bloomberg HT stüdyolarında gerçekleştirilecek ve bloomberght.com’dan da canlı olarak yayınlanacak olan Zirve’ye yerli yabancı birçok üst düzey iş insanı konuşmacı olarak katılacak.

Detaylı bilgi için;
https://www.tkyd.org/tr/faaliyetler-kurumsal-yonetim-zirvesi-xiv-uluslararasi-kurumsal-yonetim-zirvesi.html

Karel, 14. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi Sponsoru
2022 XIV. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi Programı