Ana içeriğe atla
En

Karel Bulut Çözümleri BTK Deneyim Merkezi’nde

Karel BTK deneyim merkezinde bulut çözümlerini sergiliyor
Karel, BTK’nın yeni merkezinde yürütülen “Deneyim Merkezi” projesinde bulut teknoloji ürünleri ile yer alıyor. Proje kapsamında ziyaretçi kurum ve kuruluşlar, Karel ürün ve çözümlerini daha yakından inceleyebilme ve özellikleri deneyimleyebilme fırsatı elde edecekler.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) yeni merkezinde yürütülen “BTK Deneyim Merkezi” projesinde bulut teknoloji ürünleri ile yer alıyor. BTK, bilişim alanında önemli markaların çözümlerini gerek kişilerin gerekse kurumların deneyimine açarak Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

BTK Deneyim Merkezi’nin açılışı, 3-4 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleşen 11. Uluslararası Elektronik Haberleşme Düzenleyiciler Konferansı ve Türkiye Bilişim Zirvesi ile aynı zamanda yapıldı. Yaklaşık 30 farklı ülkeden 500‘e yakın ziyaretçinin konferans süresince Deneyim Merkezi’nde yer alan ürün ve çözümler hakkında bilgi alması ve interaktif olarak kendi deneyimlerini yaşamaları mümkün olacak.

Karel gibi pazar lideri ve uluslararası pazarlarda rekabet eden yüzde yüz yerli sermayeli bir marka ile bu alanda yapılan çalışmaların sergileneceği bir projede yer almaktan mutluluk duyuyoruz.
BTK başkanı karel standını ziyaret etti
BTK Kurul Başkanı Ömer Fatih SAYAN, Karel standını ziyaret etti ve ürünleri ilgi ile inceledi.
BTK deneyim merkezi karel standı