Ana içeriğe atla
En

Karel, CloudTalk Online Sponsoru

Karel, CloudTalk Online Sponsoru
Avrasya'nın en büyük dijital teknolojileri konferans ve fuarı CloudTalk Online | MatchMaking Summit 29 Eylül 2020, Salı günü gerçekleşti.

Kurumsal haberleşme alanında Türkiye’nin uzun yıllardır açık ara pazar lideri ve sektörün dünyadaki önemli oyuncularından biri olan Karel olarak konferansın sponsorları arasında yer aldık. Karel Bulut Çözümlerini incelemek üzere “STKAREL” kodu ile ücretsiz olarak kayıt olabilir ve sanal standımızı ziyaret edebilirsiniz. Etkinlikte Karel Bilgi ve İletişim Teknolojileri Mühendislik Direktörü Dr. Alper Sarıkan, saat 11:50'de CXO Vision Hall salonunda "İnsanlar ve Nesneler için İletişimin Geleceği" konulu sunumunda görüşlerini paylaştı.

20 farklı ülkeden 3 bine yakın IT profesyonelini ağırlayan bu online etkinlikte 50’nin üzerinde bulut bilişim profesyoneli sahne aldı ve sanal fuayede 100'e yakın teknoloji devi katılımcılarla buluştu.

Cloud servis sağlayıcıları, orta ve büyük ölçekli IT şirketleri, internet servis sağlayıcılar ve telekom operatörleri, veri merkezi şirketleri, hosting ve domain firmaları, SaaS firmaları, sistem entegratörleri, yazılım bayileri fuaye alanında yer aldı.

Neler Konuşuldu?
- Hyperscaling
- Hyperconverged Infrastructure
- Next Generation DX
- Multi-Cloud Management
- Hybrid Cloud
- Connectivity & Networking
- Server Monitoring
- Datacenter Transformation
- Cloud Backup
- Serverless
- Docker
- Kubernetes
- Cloud Security
- Container Technologies
- DX Strategies
- Software Defined Storage
- Cloud Development
 
Ücretsiz Bilet Kodu: STKAREL
Detaylı bilgi ve ücretsiz kayıt olmak için tıklayınız >>