Ana içeriğe atla
En

Karel, HIMSS Eurasia’18 Sağlık Bilişimi Fuarında

Karel, HIMSS Eurasia’18 Sağlık Bilişimi Fuarında
25-27 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşen HIMSS Eurasia’18 Sağlık Bilişimi Fuarı ve EMRAM Eğitim Konferansı, Yenibosna Pullman Hotel’de ziyaretçilerini ağırladı.

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci ile birlikte birbirinden değerli konuşmacılar, sağlık bilişim sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Asya, Avrupa ve Afrika ülkelerinden 2000’in üzerinde sağlık BT uzmanı, klinik uzmanı, firma yöneticileri, yatırımcılar ve sağlık bilişimi profesyonellerini buluşturan, bölgemizin en büyük uluslararası sağlık bilişimi etkinliği olan HIMSS Eurasia’da Karel olarak bizler de sağlık sektörüne yönelik çözümlerimizi sergiledik.

Karel olarak kesintisiz iletişimin ve haberleşmenin hayati derecede önemli olduğu sağlık sektörü projelerinde; tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayan, esnek, büyümeye ve gelişmeye açık yapıda entegre çözümler sunuyoruz.

Fuar süresince ziyaretçiler, ana salon fuaye alanındaki Karel standında sektöre yönelik ürün ve çözümlerimiz hakkında bilgi aldı.

Ayrıca etkinlik alanında kurgulanan Dijital Hastane Konsepti için özel yazılımları ile birlikte IP iletişim çözümü, IP Telefonlar, IP DECT ve Wi-Fi el setleri, barkod yazıcı/okuyucu, medikal el terminali ve medikal tablet kalemlerinin dijital hastane içinde entegrasyonlarının sunumu gerçekleştirildi.

Etkinlik ile ilgili daha fazla bilgi için tıklayınız >>
 
HIMSS fuarı 2018 sağlık bakanlığı karel standı ziyareti
HIMSS fuarı 2018 Romanya sağlık bakanlığı karel standı ziyareti
HIMSS fuarı 2018 karel standı ziyareti