Ana içeriğe atla
En

Karel, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarında

Karel, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarında
SAHA İstanbul Savunma, Havacılık, Uzay ve sanayi Kümelenmesi tarafından organize edilen SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı bu yıl 9 Kasım 2020 ve 9 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Dünya’nın ilk Savunma Sanayi Sanal Fuarı olarak büyük öneme sahip bu etkinlikte Karel de yer alıyor. Savunma Sanayinde önemli bir yerli üretici konumunda olan Karel, fuarda ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak. Sanal Fuar alanındaki standdan Karel Savunma Sanayi Ürün ve Çözümlerini inceleyebilirsiniz.

Fuar; savunma, havacılık, denizcilik ve uzay sanayine yönelik üretim yapan ana platform üreticilerinin, tedarikçilerin ve bu sektörlerde tedarikçi olarak yer almak isteyen firmaların bir araya geldiği bir platform olacak. Türkiye’nin savunma, havacılık, denizcilik ve uzay endüstrisinde yerli üretim potansiyelinin sergileneceği, milli teknoloji hamlesine önemli katkılar sağlayacak işbirliklerinin gerçekleştirileceği SAHA EXPO, Türkiye’den katılacak ziyaretçilerin yanı sıra Dünyanın farklı ülkelerinden sektör profesyonellerini de ağırlayacak.

Detaylı bilgi ve kayıt için; sahaexpo.com