Ana içeriğe atla
En

Karel Savunma Çözümleri, 5. Defence Port Turkey Pakistan Fuarında


Savunma Sanayine yönelik olarak Ar-Ge’den üretime her aşamada hizmet veren Karel, özgün ürün ve çözümlerini 5. Defence Port Turkey Pakistan Fuarında sektör profesyonelleri ile buluşturuyor.

Defense Port Turkey; Türkiye’nin konsept pazar geliştirme projesi olarak T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Savunma Sanayi Başkanlığı ile birlikte organize edilen savunma sistemleri ihracat fuarıdır.

24-26 Ekim 2019 tarihleri arasında İslamabat’ta gerçekleşecek fuar ile, Pakistan ve Türkiye arasındaki mevcut iş birliklerine yenilerinin eklenmesi hedeflenirken, fuara çevredeki dost ve kardeş ülkelerin de etkin şekilde katılım göstermesi bekleniyor.  

Türk savunma ve havacılık sanayisinin kara, deniz ve hava savunma sistemlerinde ileri teknoloji üreten öncü 45 firmasının katılımı ile gerçekleşen 4. Defence Port Turkey’de Belarus, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Brezilya, Bulgaristan, Fas, Gürcistan, Kuveyt, Kuzey Kıbrıs, Libya, Makedonya, Romanya, Sudan, Ukrayna ve Yemen’den üst düzey temsilcileri ağırlanmıştı. Bu fuarda da katılımın oldukça yoğun olması bekleniyor.

Savunma sanayinde özellikle iletişim çözümleri ile önemli bir üretici konumunda olan Karel, fuarda ürünlerini ziyaretçilerin deneyimlemesini sağlayacak.

Fuarda, deniz ve kara platformları için geliştirilen IP tabanlı askeri haberleşme çözümleri ve zırhlı araçlar için intercommunication sistemleri ile birlikte askeri el tipi bilgisayarlar ve elektronik ayna sistemi ziyaretçilere sunulacak.