Ana içeriğe atla
En

Karel Savunma Çözümleri, ADEX 2018 Azerbaycan Fuarında

Karel Savunma Çözümleri, ADEX 2018 Azerbaycan Fuarında
Savunma Sanayine yönelik olarak Ar-Ge’den üretime her aşamada hizmet veren Karel, özgün ürün ve çözümlerini 3. Uluslararası Azerbaycan Savunma Fuarında sektör profesyonelleri ile buluşturdu.

25-27 Eylül 2018 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da gerçekleşen fuar, 32 ülkeden 209 şirkete ev sahipliği yaptı. Savunma ve güvenlik sektöründen profesyonelleri ağırlayan fuar; küresel üreticiler, askeri karar vericiler ve devlet görevlilerini bir araya getirerek aralarındaki işbirliği ve ortaklığı güçlendirmek için ideal bir ortam oluşturdu.

Savunma sanayinde özellikle iletişim çözümleri ile önemli bir üretici konumunda olan Karel, Hol 1 Stant 1024’te yer aldı ve ürünlerini ziyaretçilerin deneyimlemesini sağladı.

Fuarda, deniz ve kara platformları için geliştirilen IP tabanlı askeri haberleşme çözümleri ve zırhlı araçlar için intercommunication sistemlerinin yanı sıra yeni ürün olan hava trafik haberleşme sistemi de ziyaretçilere sunuldu. Tamamen IP tabanlı olarak geliştirilen hava trafik haberleşme sistemi, kule operatörlerinin hava platformlarındaki telsizlerle konuşmasını sağlarken bir yandan da kule üzerindeki diğer iç ve dış haberleşme arayüzlerini çevrime dahil edebilme yeteneği ile öne çıkıyor.