Ana içeriğe atla
En

Karel Savunma Çözümleri Defense & Security 2017 Tayland Fuarında

karel tayland savunma fuarında
Savunma Sanayine yönelik olarak Ar-Ge’den üretime her aşamada hizmet veren Karel, özgün ürün ve çözümlerini Defense & Security 2017 Tayland Fuarında sektör profesyonelleri ile buluşturuyor.

6-9 Kasım 2017 tarihleri arasında Bangkok IMPACT Exhibition Center’da gerçekleşecek olan fuarın, 60 ülkeden 15.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapması planlanıyor. Savunma ve güvenlik sektöründen profesyonelleri ağırlayacak fuar; küresel üreticiler, askeri karar vericiler ve devlet görevlilerini bir araya getirerek aralarındaki işbirliği ve ortaklığı güçlendirmek için ideal bir ortam oluşturuyor.

Savunma sanayinde özellikle iletişim çözümleri ile önemli bir üretici konumunda olan Karel, Hol 6-8 Stant J33’te yer alacak ve ürünlerini ziyaretçilerin deneyimlemesini sağlayacak.
karel savunma sanayi çözüm ve ürünleri
Fuarda, deniz ve kara platformları için geliştirilen IP tabanlı askeri haberleşme çözümleri ve zırhlı araçlar için intercommunication sistemlerinin yanı sıra yeni ürün olan hava trafik haberleşme sistemi de ziyaretçilere sunulacak. Tamamen IP tabanlı olarak geliştirilen hava trafik haberleşme sistemi, kule operatörlerinin hava platformlarındaki telsizlerle konuşmasını sağlarken bir yandan da kule üzerindeki diğer iç ve dış haberleşme arayüzlerini çevrime dahil edebilme yeteneği ile öne çıkıyor.
Karel savunma çözümleri tayland fuarında
Karel askeri iletişim çözümleri
Karel savunma sanayi çözümleri askeri haberleşme
karel Türk malı savunma sanayi askeri iletişim cihazları