Ana içeriğe atla
En

Karel, Smart Future World Expo 2019 Sponsoru

Smart Future Akıllı Şehirler IoT
Türkiye’nin en kapsamlı akıllı teknolojiler ve dijital dönüşüm etkinliği Smart Future World Expo, 30-31 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN’ın katılımlarıyla, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile bu yıl “Dijital KOBİ Hareketi” ana temasıyla gerçekleşiyor.

Bildiğiniz gibi Karel olarak sektörde Türkiye’nin en gelişmiş ve sistematik Ar-Ge merkezlerinden birine sahibiz.  Mevcut ürün ve çözüm alanlarımızın yanı sıra son dönemde Ar-Ge’mizde 5G çekirdek şebekesi yazılımları, nesnelerin İnterneti, dijitalleşme, Endüstri 4.0 ve bulut teknolojileri üzerindeki çalışmalara ağırlık veriyoruz.  
Etkinlikte de bu konu başlıklarını da kapsayacak şekilde ürün ve çözümlerimizi anlatmak üzere sponsor olduk. Karel Ar-Ge Bilgi ve İletişim Teknolojileri Mühendislik Direktörü Dr. Alper Sarıkan’ın konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte tüm ziyaretçileri Karel standına akıllı çözümlerimizi incelemek için bekleriz.

Etkinliğe ücretsiz kayıt olmak için tıklayınız >>
Etkinlik programı >>