Ana içeriğe atla
En

Karel, TBD Siber Güvenlik Zirvesi Sponsoru

siber güvenlik zirvesi 2018 karel sponsorluğunda
Siber Güvenlik Strateji ve Eylem Planı kapsamında ortak akıl oluşturmayı amaçlayan ve Karel’in sponsor olarak yer aldığı 2018 Siber Güvenlik Ekosisteminin Geliştirilmesi Zirvesi, 13 Şubat tarihinde BTK Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Bilişim teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişimlerin sonucunda siber güvenlik konusu da dikkat edilmesi gereken konuların başında geliyor. Bu doğrultuda ulusal güvenliğimizi sağlamak adına “Siber Güvenlik Strateji ve Eylem Planı” oluşturularak gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Bu eylem planı sayesinde sürdürülebilir ve güçlü bir siber güvenlik ekosistemi oluşturularak, siber güvenlik önlemlerinin artırılmasına ve tüm toplumda farkındalık yaratılmaya çalışılmaktadır.

2018 Siber Güvenlik Ekosisteminin Geliştirilmesi Zirvesi, siber güvenlik alanındaki tüm paydaşları bir araya getirerek atılması gereken adımların tartışıldığı, karar vericilerin yeni bakış açıları kazandığı ve yerli siber güvenlik teknolojileri konusunda farkındalık yaratıldığı bir ortam hazırladı.
Karel, Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen bu etkinlikte sponsor olarak yer aldı ve Karel Ar-Ge Yöneticisi Dr. Alper Sarıkan “Yerli Teknolojilerin Önemi”  konulu panele konuşmacı olarak katıldı. Ayrıca bilişim profesyonelleri Karel standında teknoloji ürün ve çözümleri hakkında bilgi alıp yetkililerle bir araya geldi.
Siber Güvenlik zirvesi, Karel sunumu

Ayrıntılı bilgi için;
http://www.siberguvenlikzirvesi.org.tr