Ana içeriğe atla
En

Karel, Teknoloji Zirvesi 2018 Sponsoru

Turkcell Teknoloji zirvesi 2018 karel sponsor oldu
Türkiye’de düzenlenen en kapsamlı ve geniş katılımlı teknoloji etkinliklerinden olan Turkcell Teknoloji Zirvesi 2018, 4-5 Nisan’da Haliç Kongre Merkezinde 9. kez gerçekleşti. 

Bu yıl “Türkiye. Bugün. Şimdi.” sloganıyla gerçekleşen zirve, 7 binin üzerinde davetliyi bir araya getirdi. Türkiye merkezli en büyük bilişim üreticisi* olan Karel, zirvede sponsor olarak yer aldı. İş dünyasının önde gelen isimleri ile teknoloji severleri buluşturmayı amaçlayan etkinlikte 30’un üzerinde oturum gerçekleşti. Eş zamanlı gerçekleşen oturumlarda sektörünün önde gelen yerli ve yabancı fikir önderleri bilgi birikimlerini dinleyiciler ile paylaştı.

Yapay zeka konusunda dünyanın öncü isimlerinden olan Profesör Stuart J. Russell, GSM Operatör Birliği (GSMA) Genel Direktörü Mats Granryd, IBM Watson CTO’su Rob High ile TBWA Global Kreatif ve İçerik Direktörü Theodor Arhio bu yılın dikkat çeken konuşmacıları arasında yer aldı.

Kuleli Fuaye alanında bulunan Karel standında Karel IP İletişim ve Entegrasyon Çözümleri, Karel Bulutta Konferans ve Transport Şebeke Çözümleri sergilendi, tek sistemde 10.000’in üzerinde IP abone  büyüklüğünü bulan PPP entegre şehir hastanesi projelerimiz hakkında bilgiler verildi.

Etkinliğe katılamayanlar için oturumlar gün boyunca etkinliğin mobil uygulaması üzerinden ve Turkcell web sitesinden canlı olarak yayınlandı.
 
*Bilişim 500 Araştırmasına göre