Ana içeriğe atla
En

Karel, Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Listesinde

Karel, Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Listesinde
Türkiye’nin Ar-Ge’de tasarımdan, üretime kadar tüm süreçlere sahip, lider teknoloji şirketi Karel, İSO tarafından açıklanan listede, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olarak yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan “2020 yılı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sonuçlarına göre, önceki yıllarda olduğu gibi yine ilk 500 kuruluş arasında listelendi. Başta Telekom olmak üzere, Savunma Sanayi, Kurumsal Projeler, Elektronik Üretimi faaliyet alanlarında çalışan Karel, kurumsal telekom ürünleri pazarının Türkiye’de kullanıcı bazında en büyük üreticisi olmasının yanı sıra, Avrupa’nın ilk 3, dünyanın ilk 15 üreticisinden biri.

İSO 500 Nedir?
İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl açıklanan Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin listesidir. Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasının kökleri, 1960'lı yıllara kadar uzanır, ilk kez 1968 yılında yapılmıştır. Sonrasında her yıl veriler kamuoyuna açıklanmaya devam etmiştir. "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmaları Türkiye ekonomisine tutulan güçlü bir ayna niteliğindedir.
 
Detaylı bilgi için;
iso500.org.tr