Ana içeriğe atla
En

Konya’da İletişim ve Güvenlik Projelerinde Entegrasyon Çözümleri Toplantısı Gerçekleşti

Karel Konya IT Yöneticileri Toplantısı - Karel İletişim ve Güvenlik çözümleri Konya Toplantısı
Karel  tarafından IT yöneticilerine yönelik olarak 2 Mayıs 2019’da Konya’da “İletişim ve Güvenlik Projelerinde Entegrasyon Çözümleri Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıda katılımcılara İletişim Teknolojilerinde ve Güvenlik Projelerinde Trendler ile Entegrasyon Çözümleri hakkında bilgiler aktarıldı. Türkiye’de gerçekleşmiş en büyük projelerden entegrasyon örnekleri ve çözümler anlatıldı.

İlgi ve katılımın çok yoğun olduğu toplanıtıya 100'e yakın yönetici katılım sağladı. Etkinlikte Karel Santral, Terminal ve Yakınsama Ürün Direktörü Baki Şahin, Görüntülü İletişim ve Güvenlik Çözümleri Direktörü Kerem İrten ve Ankara Bölge Satış Yöneticisi Mustafa Hadikanlı tarafından sunumlar gerçekleştirildi. Toplantı boyunca Karel İletişim ve Güvenlik Çözümleri ile ilgili demolar yapıldı ve katılımcılardan gelen sorular cevaplandı.

Çeşitli uygulamalar ve sürprizlerle interaktif olarak gerçekleştirilen etkinlik hakkında çok olumlu geri bildirimlerde bulunan katılımcılar hem yeni trendleri hem de önemli entegrasyon uygulamalarını izleme ve deneyimleme fırsatı bulduklarını bildirdiler.
 

 
Karel Konya IT Yöneticileri Toplantısı - Karel İletişim ve Güvenlik çözümleri Konya
Karel Konya IT Yöneticileri Toplantısı Salon
Karel Konya IT Yöneticileri Toplantısı Sunumları
Karel Konya IT Yöneticileri Toplantısı - Güvenlik ve Kamera Çözümleri Konya