Ana içeriğe atla
En

Sektörünün Öncü Kuruluşu Karel, Bilişim 500’de 2 Birincilik Ödülü Birden Aldı

Karel'e bilişim 500'den iki ödül birden
Türkiye’nin gelişimine önemli katkılar sağlayan bilişim sektörünün ilk 500 şirketi açıklandı. İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2018 araştırmasına göre Türkiye’ye değer katan bilişim şirketleri Grand Pera- Emek Sahnesi’nde düzenlenen görkemli törende ödüllerini aldılar.

Karel iki kategoride birincilik ödülü aldı:
Türkiye Merkezli Üretici – Donanım kategorisinde 1. 
Telekomünikasyon Altyapı Donanımı – Türkiye Merkezli Üretici kategorisinde 1.
Ayrıca, Son 3 Yılda En iyi Performans Gösteren 10 Bilişim Şirketi içinde yer aldı.

Sektörün her alanından önemli isimleri ve kurumları buluşturan “İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2018” ödül töreninin açılış konuşmalarını T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, T.C. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Üyesi Dr. Hakan Yurdakul, ICANN Bölge Müdürü Baher Esmat ve BTHABER Şirketler Grubu Başkanı Murat Göçe gerçekleştirdi.

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu, en değerli 100 markasından biri, Fortune 500’de yükselen bir marka olmasının yanı sıra yüksek teknoloji üreticisi konumunda olan Karel, Bilişim 500 araştırma sonuçlarına göre “Türkiye Merkezi Üretici Telekomünikasyon Alt Yapı Donanımı” ve “Türkiye Ekonomisine Katkı Özel Ödülleri, Türkiye Merkezli Üretici - Donanım” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Ödülleri Karel adına, Stratejik Planlama ve Pazarlama Direktörü Gökhan Yazıcı aldı.