Ana içeriğe atla
En

TESİD Sohbetleri 6. Bölüm - Akıllı Şehirler

Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından altıncısı düzenlenen TESİD Sohbetleri etkinliğinin bu bölümünün konuğu İSBAK Genel Müdürü Esat Temimhan.

26 Mayıs Çarşamba günü Karel Teknik Murahhas Üyesi ve TESİD Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Tunaoğlu'nun açılış konuşmasını yaptığı ve Hakan Güldağ moderatörlüğünde gerçekleşen “'Akıllı Şehirler” konulu etkinlikte İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş. (İSBAK) Genel Müdürü Esat Temimhan, Akıllı Şehir vizyonu ve başta İstanbul olmak üzere şehirlerin yaşam kalitesini artırma hedefiyle sürdürdükleri başlıca projeleri aktardı.

Covid-19 önlemleri kapsamında daha önceki bölümlerde olduğu gibi online olarak Karel Video Konferans altyapısı ile gerçekleşen etkinlik, TESİD Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı.
 
Tarih: 26 Mayıs 2021, Çarşamba
Saat: 16:00 – 17:30
Canlı Yayın: youtube.com/c/tesidorgtr 
TESİD Sohbetleri 6. Bölümü - Akıllı Şehirler
TESİD Sohbetleri 6. Bölümü - Akıllı Şehirler Davetiye
Türk Elektronik Sanayicileri Derneği - TESİD Kimdir?
Türkiye’de elektronik sanayi, bilgi teknolojileri ve bunlarla ilgili hizmet sektöründe ArGe ve/veya üretim yapan kuruluşların derneğidir. 1989 yılında kurulmuştur. Halen 84 ayrı sanayi kuruluşuna mensup 142 üyesi bulunmaktadır. TESİD oluşturduğu Akıllı Yaşam vizyonu kapsamında elektronik sektöründe faal olan KOBİ ve yeni girişimciler ile büyük şirketlerin kendi aralarında ve diğer sektördeki firmalarla işbirliği imkanlarını yaratarak, yerli çözümlerin oluşturulmasına destek olmayı hedeflemektedir.