Ana içeriğe atla
En

TESİD’den Karel’e Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülü

TESİD SAVUNMA SANAYİ ÖDÜLÜ
Karel, Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenen TESİD Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri’nde “Jüri Özel” ödülüne layık görüldü.
 
TESİD Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri, 26 Ocak 2016 Salı akşamı Işık Üniversitesi Maslak kampüsünde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. VIA-100G Entegre GPS / INS Sistemi projesi ile ödüle layık görülen Karel’in ödülünü, Savunma Sanayi Çözümleri Direktörümüz Senih Başol aldı.
 
Bu ödül Karel olarak inovasyona ve yenilikçiliğeVIA-100G Entegre GPS verdiğimiz önemin bir teyidi. Telekom faaliyetlerimizin yanı sıra, ulusal ve uluslararası güvenlik standartlarını destekleyen süreçlerle, Savunma Sanayine yönelik iletişim çözümlerimiz de önem verdiğimiz faaliyet alanlarımızdan biri. Bu konuda, Ar-Ge’den üretime her aşamada hizmet vermekteyiz. Uzun soluklu plan ve yatırımlarımızın sonuçlarını almaya başladık. Burada, fikirden ürüne uzanan zorlu ve uzun bir süreçten bahsediyoruz. Aldığımız bu ödülle emeğimizin taçlandırıldığını görmek Karel için büyük mutluluk ve gurur kaynağı…