Ana içeriğe atla
En

TESİD’in Yeni Başkanı Yaman Tunaoğlu

TESİD’in Yeni Başkanı Yaman Tunaoğlu
TESİD (Türk Elektronik Sanayicileri Derneği) 31.Olağan Genel Kurulu’nu 24 Mart 2021 Çarşamba günü gerçekleştirdi. Toplantıda Yaman Tunaoğlu TESİD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

30 yılı aşkın bir süredir elektronik sanayi ve bilgi teknolojilerinde faaliyet gösteren tüm paydaşları bir araya getiren, sektörün en önemli STK’larından Türk Elektronik Sanayicileri Derneği’nin (TESİD) 24 Mart tarihinde gerçekleşen 31. Olağan Genel Kurulu’nda Yaman Tunaoğlu 2021 – 2023 dönemi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

TESİD’de Yönetim Kurulu Başkanı görevine seçilen Yaman Tunaoğlu şunları söyledi; 
“Bugün gerçekleşen 31. Genel Kurulumuzda oy birliği ile görevlendirilen yeni kadromuzla, önceki dönemlerde olduğu gibi dinamik ve özverili çalışmalar gerçekleştirerek Türkiye Elektronik Sanayi’ne katkı sunmak arzusundayız. TESİD Türkiye’de Elektronik Sanayi ve Bilgi Teknolojileri  sektörünün gelişmesi, büyümesi ve hak ettiği seviyelere ulaşması için kurulmuş bir dernek. Sayısal dönüşüm, Nesnelerin interneti, Endüstri 4.0  gibi teknolojik gelişmeler her dikeyde elektronik çözümlere olan ihtiyacı arttırdı.  Yeni yönetim olarak en önemli hedefimiz, bu fırsatı ülkemizin elektronik sektörünün gelişmesi için kullanmak, bu kapsamda elektronik sektörüne değen tüm paydaşları birbirleriyle  buluşturmak olacak. Buradan doğacak iş birliklerinin yaratacağı sinerjinin tüm paydaşlara ve dolayısı ile ülkemize çok değerli katkıları olacağına inanıyorum.”

TESİD Yönetim Kurulu’nda görev yapacak diğer isimler şöyle: Vural Akman (EMPA), Faik Erem (ENTES), Sami Duman (ASELSAN), Ömer AKDENİZ (DAİİCHİ), Ömer Özkan (HAVELSAN), Mustafa Karabağlı (LUNA), Ali Emir Eren (NETAŞ), Sıddık Yarman (SAVRONIK)

Tesid Yeni Genel Kurul