Ana içeriğe atla
En

Yaman Tunaoğlu’na Yılın İş İnsanı Ödülü

Yaman Tunaoğlu’na Yılın İş İnsanı Ödülü
Ankara Sanayi Odası (ASO) Elektronik Sanayi Meslek Komitesi tarafından Ankara’da elektronik sanayinin gelişimine katkı sunmak amacıyla sektör paydaşlarının ödüllendirildiği “2021 Yılı Elektronik Sektörü Yılın İş İnsanı ve Üstün Hizmet Ödülleri Töreni” gerçekleşti.

Teknopark Ankara Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Yılın İş İnsanı Ödülüne, Karel Teknik Murahhas Üyesi ve TESİD Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Tunaoğlu layık görüldü.

Ödül törenine; Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yulek ile birlikte çok sayıda yönetici ve sanayici de katıldı.

OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) ve Haberleşme Teknolojileri Kümelenmesi üyesi de olan Karel, Türkiye’nin yüzde yüz yerli ve en büyük özel teknoloji şirketlerinden biri olarak, kurulduğu günden bu yana Ar-Ge’ye büyük önem vererek büyük başarılara imza atmış durumda. Telekom’un yanı sıra, savunma sanayi, anahtar teslim projeler ve elektronik üretimi alanlarında faaliyet gösteren Karel, son dönemde otomotiv elektroniği konusunda da önemli çalışmalar yürütüyor.