Ana içeriğe atla
En

Araç Takip ve Isı Takibi Birleşiyor

İletişim Sistemleri

Yaşadığımız mekanlarda, ofis veya ev fark etmiyor, kullandığımız makinelerin başka bir mekandaki makineler ile iletişime geçmesini sağlayabiliyoruz. M2M (Machine to Machine – Makina’dan Makine’ya) diye adlandırılan bu teknoloji, özellikle süreçleri kolaylaştırmak, üretim ve yönetimde ölçme ve kontrolü sağlayarak verimliliği arttırmak isteyen şirketler tarafından çok tercih edilmektedir.
M2M Araç ve Isı takibi
M2M uygulamalarının içerisinde en çok tercih edileni ATS yani Araç Takip Sistemi iken, bunu ikinci sırada Isı Takip Sistemi takip etmektedir. Özellikle Gıda Sektöründe faaliyet gösteren firmaların Nakliye-Taşıma ve Soğuk Depolama süreçlerinde tercih edilen Isı Takip Sistemleri, Aşı Dolapları/Derin Dondurucular, Kümes Hayvan Üreticileri, Balık Depoları, Seracılık, Eczaneler/Ecza Depoları, Tıbbi Tahlil Laboratuvarları, Kan Bankası Dolapları, Bilgi İşlem Odaları, Mandıralar vb. gibi sektörlerde de büyük önem arz etmektedir.

Saray Halı Araç TakipAraçlarınızı takip ederken ani ısı değişiklikleri ile oluşabilecek maddi ve iş kayıplarından endişe ediyorsanız her iki M2M çözümünü birleştirerek önleminizi alabilirsiniz.

Saray Isı ve Araç TakipBu çözümleri tercih eden örnek firmalardan biri de SARAY. Saray Halı ve Saray Çiftliği’nin M2M sistemleri kullanarak nasıl verimlilik sağladığını ve maddi kayıpları önlediğini bu bağlantıdaki makalemizde inceleyebilirsiniz: Makale [.pdf]

Diğer Bloglar