Ana içeriğe atla
En

Buyaka AVM'de Plaka Tanıma Güvenlik Sistemi

Güvenlik Sistemleri

 
Ben Korhan Tomar. 1999 yılından beri özel sektörde çalışmaktayım. 2016 yılından beri de Buyaka AVM’de operasyon müdürü olarak çalışıyorum.

Buyaka AVM, 21 Mart 2012'de hizmete başlayan, 6 senedir hizmet gösteren, 116 bin metre kapalı alana sahip, 168 mağaza ile hizmet veren Anadolu yakasının en güzel AVM’lerinden biridir.

Sistem ihtiyacınız nasıl doğdu?
22 Şubat 2017 tarihli genelge ile AVM’lerde plaka tanıma sistemi kurulması istendi. Bununla ilgili özel güvenlik şubeyle yapılan mutabakatta; AVM otopark girişine 2, çıkışına 3, mal kabul giriş ve çıkışlarına 1'er adet olmak üzere toplam 7 adet IP kamera ile plaka tanıma sistemi kurulması istendi. Bununla ilgili yapılan görüşmelerde özel güvenlik şubeyle mutabakata varıldı.

Karel’i tercih etme sebepleriniz nelerdir?
Karel firmasını tercih etmemizin sebebi: Bu konuyla alakalı bir çok firmayla görüşmeler yapıldı ve teklifler alındı. Geri bildirimler ve Karel ile ilgili duyumlarımız bizleri Karel ile çalışmaya yönlendirdi. Karel ile anlaştık ve bu konuda da çok memnunuz

Kurulum sonrasında nasıl geri dönüşler aldınız?
Kurulum sonrasında özel güvenlik şubeden gelen memur arkadaşlarla yaptığımız görüşmelerde, plaka tanıma sisteminin şimdiye kadar kurulu olanlar içinde en düzgün ve istedikleri sisteme uygun yapıldığı ve çok başarılı olduğu konusunda geri bildirimler aldık. Bu da bizim Karel ile çalışmamızın ne kadar doğru olduğunu gösterdi.

Farklı ihtiyaçlarınız için de Karel çözümlerini kullanır mısınız?
Evet, Karel ile çalışmaktan çok mutlu olduk ve çok başarılı bir çalışma olduğu için ileride oluşabilecek herhangi bir sistemsel değişiklikte veya yeni sistemlerde Karel ile çalışmaktan mutlu oluruz.
 
Karel'in ihtiyaca uygun kurumsal projeleri ve entegrasyon çözümlerini incelemek ve daha fazla bilgi almak için tıklayınız >>
 
 
Bu yazıyı okuyanlar, bunları da okudu;
Kartlı Geçişten Güvenlik Sistemlerine Varyap Meridian İletişim Altyapısı
Plaka Tanıma Sistemi Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 10 Nokta
Araç Altı Kontrol Sistemi Nasıl Çalışır?

Diğer Bloglar