Ana içeriğe atla
En

Güvenlik Sistemleri, Apartman Konuşma Sistemleri ve Hırsız Alarm Sistemleri Entegrasyonu

Güvenlik Sistemleri

Eviniz veya Ofisiniz Güvende mi? Öğrenmek için 4 Adım >

Güvenlik Kamera Sistemi Seçerken Bilmemiz Gereken 7 Kriter >

Karel iletişim çözümlerinin yanında, güvenlik kamera sistemleri, hırsız alarm sistemleri ve apartman konuşma sistemleriyle hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. 
Birlikte çalışabilen bu sistemlerle, her an her yerde yaşamınız güvende, içiniz rahat…
Nasıl mı?
Karel hırsız alarm sistemleri kablolu ve kablosuz seçenekleri ile güvenliğinizi sağlar.
Üstelik kullanımı çok kolaydır. Evden veya ofisten çıkarken, tek bir tuş veya şifre ile alarm kurulur. Diyelim ki unuttunuz, sistemi telefonunuz ile uzaktan da kurabilirsiniz.
Sistem evinize veya ofisinize girmeye çalışan hırsızları tespit eder.  Yüksek ses düzeyindeki siren ile çevreye haber verir. Aynı anda polise, belirlediğiniz numaralara ve gerekirse itfaiyeye haber verir. Bu sırada güvenlik kamerası hırsızın görüntüsünü kaydeder.
Karel Güvenlik Kamera sistemleri güvenliğinizi gözlem ve kayıt altında tutar. İşinizi, evinizi, sitenizi, deponuzu uzaktan izlemenizi sağlar. Akıllı analizler yaparak yüz ve plaka tanır. İnternet üzerinden her noktadan, akıllı telefonlardan ve hatta video telefonlardan kontrol edilebilir.
Karel Apartman Konuşma Sistemleri güvenliğinizin ve iletişiminizin önemli bir parçasıdır. Bildiğiniz diafon veya interkom sistemlerinin ötesinde görüntülü görüşme yapmanızı, komşularınızla ücretsiz konuşmanızı;  site yönetimi, güvenlik görevlileri ve hatta marketinizle haberleşmenizi sağlar.
Evde olmadığınızda, gelen ziyaretçilerin görüntüsünü kaydeder ve size gönderir. İsterseniz akıllı telefonunuz üzerinden kapıyı uzaktan açmanızı sağlar.
Karel tüm bu sistemleri uygun koşullar ve yaygın bayi ağı ile sizlere sunar.
Birlikte çalışan; iletişim, güvenlik, hırsız alarm ve apartman konuşma sistemleriyle içiniz rahat. Her an, her yerde…

Diğer Bloglar