Ana içeriğe atla
En

Her Yerden Çalışmak Neden Harika?

İletişim Sistemleri

Her Yerden Çalışma neden önemli
Çalışanlara, ofis dışındayken iş yerindeki masa telefonlarını kullanmalarını sağlayan, “Her Yerden Çalışma” özelliği ile ilgili birçok yorum ve soru alıyoruz. Çünkü bu yetenek, hala kablolu telefon hizmeti alan takipçilerimiz için alışıldık bir kavram değil. Ama IP teknolojisi ve VoIP hizmeti kullanan şirketler için önemli faydalar sağlayan bir özelliktir. Dilerseniz Bu faydalardan kısaca bahsedelim;

Verimliliği Yükselten Teknoloji
VoIP telefon hizmeti internet üzerinden sağlandıktan ve IP telefon konfigürasyonu yapıldıktan sonra IP telefonlar, hangi internet bağlantısına bağlanırsa bağlansın sisteme dahil olabiliyor. Herhangi bir oda veya ofis değişikliğinde iletişiminde kopma yaşanmadan çalışmaya devam edebiliyor. Bunun yanında bilgisayarlara yüklenen yazılım tabanlı Softphone IP Telefonlar ve akıllı telefonlara yüklenen Karel Mobil gibi uygulamalar ile birden fazla cihazdan iş telefonlarını kullanmaları mümkündür.

Masa Telefonunuzu Yanınıza Alır Mısınız?
Birçok çalışan, özellikle uzun aralıklar için evden çalışacaklarsa, dahili numaralarını eve götürebilme özelliğini oldukça elverişli bulur. (Örneğin, hava muhalefeti nedeniyle ofise ulaşamama ve birkaç gğn evden çalışma zorunluluğu olan durumlarda) Bazı çalışanların da, şirketlerinin başka ofislerinde haftalar geçirmesi gerekebilir ve kendi masa telefonlarını yanlarında taşımayı tercih edebilir. Masa telefonlarını taşımanın mümkün olmadığı durumlarda modern VoIP teknolojisinden yararlanarak, çalışanların ofis dışında olduklarında mobil uygulamaları kullanmaları sağlanabilir.

Mobil Uygulamalar Tüm Ofis İşlevselliğini Sağlar
Yazılım Tabanlı Telefon ve SoftphoneÇalışanlara kendi mobil telefonları ile ofis telefonlarını kullanmalarını sağlayan kaliteli mobil uygulamaları olmadan “her yerden çalışma”yı düşünmek oldukça zordur. Karel Mobil, iOS ve Android kullanıcıları için üretilen bir uygulamadır ve ofis telefonunun tüm özellikleri ile belirli mobilite özelliklerini birleştirir. Böylece telefonla konuşulan hiç kimse, personelin uzaktan çalıştığını bilmeyecektir. 

“Her Yerden Çalışma” Hakkında Harika Şeyler
Birçok müşterimiz, işletme kurumsal iletişim çözümlerimizin en çok ilgi çeken özelliklerinden biri olan ‘Her Yerden Çalışma’ kavramını gözden geçiriyor. Bu özellik, çalışanları müşterilerle bağlantıda tutmak ve ofiste olmadıklarında da verimlilik sağlamak için oldukça büyük bir esneklik ve yetenek sağlıyor. Şartlar çalışanların ofiste olması için elverişli olmadığında bile, işlerin yolunda ilerlemesi ve mutlu müşteriler için sizler de Karel IP Santral ve İletişim Çözümlerine göz atabilirsiniz.

Bu yazıyı okuyanlar, bunları da okudu;
BYOD ile Her Yerde, Her An, Her Cihazla...
Çalışma Hayatınızı Etkileyecek 5 Önemli Adım
Nedir Bu “Mobilite” Dedikleri ve İş Dünyasını Nasıl Etkiliyor?

Diğer Bloglar