Ana içeriğe atla
En

Karel’den VR Gözlük Hediye

İletişim Sistemleri

[Güncelleme: KAZANANLAR]

Yarışmaya katılan tüm takipçilerimize teşekkür ederiz. Yarışmamızın doğru cevabı "Dünya’da 12 milyondan fazla kullanıcı iletişimini Karel sistemleri üzerinden sağlamaktadır.” olacaktır ; Doğru cevap veren takipçilerinizden 2 kişi VR Gözlük kazandı. Yeni yarışma için Karel'i sosyal medyada takip etmeye devam edin...

KAZANANLAR
Fatma Dogan (Facebook)
gokhan kılıc ‏@cyberticbey (Twitter)

YEDEKLER
Döndü İlçin (Facebook)
hlmcn33 ‏@hlmcn33 (Twitter)

Kazananların iletişim bilgilerini Facebook veya Twitter özel mesaj yolu ile 21 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 23:59’a kadar Karel'e iletmesi gerekir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karel olarak, sosyal medya mecralarında bizi yalnız bırakmayan takipçilerimize hediyeler vermeye devam ediyoruz.

Daha önce gerçekleştirdiğimiz yarışmalardaki yoğun katılım ve takipçilerimizden gelen talepler üzerine yeni bir VR Gözlük hediyeli yarışma düzenlemeye karar verdik. Bu yarışmamıza katılmak da kazanmak da oldukça basit! Nasıl mı?
 
SORU
Reklam filmimizde de yer alan bilgilere göre “Dünya’da kaç kişi iletişimini Karel sistemleri üzerinden sağlamaktadır?”
 
Karel Facebook ve Twitter hesaplarında paylaştığımız soruya doğru cevabı vererek hediye kazanabilirsiniz. Paylaşmayı unutmayın.
- Karel Facebook Sayfası (Katılmak için beğenin ve yorum olarak cevabınızı iletin)
- Karel Twitter Sayfası (Katılmak için takip edin ve @karelcomtr mention ederek cevabı tweet atın)
 
İPUCU
Doğru cevap tam rakam olmak zorunda değildir, rakamı milyon basamağında yuvarlayarak da iletebilirsiniz. Hem Facebook hem de Twitter üzerinden yarışmaya katılarak kazanma şansınızı artırabilirsiniz.
 
Sorunun doğru cevabını bulmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz;

http://www.karel.com.tr/sirket-profili
Karel VR Gözlük Hediyeli yarışma
YARIŞMA KURALLARI

  • Bu yarışma, 20.10.2016 - 11.11.2016 tarihleri arasında Karel Elektronik San. ve Tic. A.Ş. (Bundan böyle Karel olarak anılacaktır.) tarafından Türkiye genelinde düzenlenmektedir.
  • Takipçilerimiz Facebook'ta yarışma görseline cevap vererek(yorum yaparak) ve görseli beğenerek, Twitter’da cevap vererek(mention) ve görseli retweet ederek yarışmaya katılırlar. Dileyen takipçilerimiz görseli kendi zaman tünellerinde paylaşabilirler.
  • Yarışma sorumuza doğru cevap veren ve yarışma görselini beğenen/retweet eden takipçilerimiz arasından 2 kişi akıllı telefonlara uyumlu VR Gözlük kazanacaktır. Kazananı belirleme işlemi Facebook ve Twitter için ayrı ayrı yapılacağı için dileyen takipçilerimiz her iki mecradan da katılarak hediye kazanma şanslarını arttırabilir.
  • Kazanan takipçilerimiz haklarını başkasına devredemez.
  • Yarışmamız 20 Ekim 2016 Perşembe günü başlayacak ve 11 Kasım 2016 Cuma günü saat 23:59’a kadar devam edecektir. Bu tarihten sonra cevap veren takipçiler yarışmaya katılamayacaktır.
  • Kazanan kişiler, yarışma sorumuza doğru cevap veren, yarışma görselini beğenen/retweet eden ve Karel Facebook ve Twitter sayfalarını takip edenler arasından belirlenecektir.
  • Kazananı belirleme işlemi, herhangi bir kuşkuya yer bırakmamak için random.org internet sitesi üzerinden yapılacaktır.
  • Kazanan takipçiler 14 Kasım 2016 tarihinde saat 17:00’de Karel Blog’da ve Facebook, Twitter sayfalarında duyurulacaktır.
  • Kazanan kişinin iletişim bilgilerini Facebook ve Twitter özel mesaj yolu ile Karel'e iletmesi gerekmektedir.
  • 21 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 23:59’a kadar iletişime geçmeyen kazananın hakkı iptal edilecektir.
  • Kazanan kişinin iletişim bilgilerinin belirtilen süre içerisinde iletmemesi halinde ödül hakkı yedek talihliye devredilecektir. Yedek talihliler en geç 28 Kasım 2016’ya kadar iletişim bilgilerini iletmezlerse ödül haklarını kaybedeceklerdir.
  • Karel kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün katılım verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişi kazanan listesinde yer alsa bile yapılan incelemeler sonucunda kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
  • Talihlilerin adreslerinde bulunamaması ve/veya yanlış adres beyanı ve benzeri problemlerden dolayı hediyelerini teslim alamamasından Karel sorumlu tutulamaz.
  • Takipçilerin yarışmada paylaştıkları yorumlar Karel'in görüşlerini ifade etmemektedir.
  • Bu kurallarda önceden haber vermeksizin değişiklik yapmak ve yarışmayı durdurma yetkisi, Karel'in inisiyatifindedir. Katılımcılar, değişiklikleri takip etmek ve kurallarda değişiklik olmuşsa, yeni kural ve şartlara uymakla yükümlüdür.
  • Bu yarışma, Milli Piyango İdaresi Yönetmeliği gereğince izin kapsamı dışındadır.
  • Karel, katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve Karel ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar. Katılımcılar diledikleri zaman tanıtım içeriği almaktan vazgeçebilirler.
  • Yarışmaya Karel çalışanları ile 1. derece yakınları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile hediyeleri verilmez. Karel’in bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
  • Yarışmaya katılanlar bu şartları peşinen kabul etmiş sayılırlar.
  • Bu yarışmanın Facebook ve Twitter ile bağı yoktur.

Diğer Bloglar