Ana içeriğe atla
En

Kartlı Geçiş Sistemlerinin 5 Önemli Avantajı

Güvenlik Sistemleri

Kartlı Geçiş Sistemlerinin Avantajları Nelerdir?
Kartlı geçiş sistemleri hem güvenlik hem de kolaylık açısından farklı yararlar sağlıyor. Eğer kartlı geçiş sistemlerine geçiş yapmak istiyorsanız, bu yazımızda kartlı geçiş sistemlerinin size sağlayacağı yararları inceleyebilirsiniz;
 
1) Kayıp Anahtar Derdine Son
Eğer işyerinize, apartmanınıza ait anahtarınızı kaybetmişseniz, yeni anahtar yaptırmak meşakkatli ve maliyetli olabilir. Kartlı geçiş sisteminde yapmanız gereken tek şey sisteme kayıtlı olan eski kartınızı iptal etmek ve yeni bir kartı kendi adınıza tanımlamak. Bu şekilde hem zaman hem de fazla para harcamadan yeni bir kart edinebilirsiniz.
 
2) Kilit Sistemlerinin Yenilenmesi Sorunu
Bulunduğunuz binanın kilit sisteminden şüpheliyseniz veya kimlerde yedek anahtar bulunduğundan emin değilseniz bütün kapı kilitlerini değiştirmek çok külfetli olacaktır. Bunun yerine kartlı geçiş sistemi kullanarak sisteme tanımlı bütün kartları iptal edebilir ve yeni kartlar tanımlayabilirsiniz. Bu şekilde hem daha hızlı hem de daha güvenli olabilirsiniz.
 
3) Her Şey İçin Tek Sistem
Ulaşmak istediğiniz her birim için farklı farklı anahtarlar taşımaktan, kalabalık anahtar desteleriyle uğraşmaktansa, kartlı geçiş sistemleri ile tek bir kart ile her türlü erişimi sağlayabilirsiniz. Ayrıca kart kullanıcılara verilecek olan yetkileri de düzenleyebilirsiniz.
 
4) Taklit Edilemez
Yeni nesil kartlı geçiş sistemlerinde
kullanılan kartlar kopyalanmalara ve sahteciliğe karşı güvenli olarak üretilmektedir. Kopyalanmaları oldukça zordur. Çalınmadıkları takdirde bir başkası tarafından kullanılması imkansızdır. Çalıntı bildiriminde de iptal edilmeleri oldukça kolay ve hızlıdır.
 
5) Sistem Takibi Oldukça Kolay
Elektronik kartlı geçiş sistemler bir bilgisayara bağlıdır. Bu bilgisayar ile kartlı sistemlerde kullanılan kart bilgilerine, kartların kullanıcılarının bilgilerine, kartların en son nerede ve ne zaman kullanıldığına ait bütün takipler yapılabilmektedir. Ayrıca bu bilgisayar ağını kullanarak genel kullanımlar için belirli kapıları açabilir veya belli bir süre sonra bütün kullanıcılar için kapatabilirsiniz.
 
Gördüğünüz üzere kartlı geçiş sistemleri, kullanım açısından oldukça kolay, pratik ve güvenli bir sistemdir. Sizler de mevcut sisteminizi kartlı geçiş sistemi ile değiştirmek isterseniz veya eski sisteminizi yenilemek niyetindeyseniz İletişim sayfasından bize ulaşıp destek ve yardım alabilirsiniz.
 
 
 
Bu yazıyı okuyanlar, bunları da okudu;
Kartlı Geçişten Güvenlik Sistemlerine Varyap Meridian İletişim Altyapısı
Modern Güvenlik Sistemlerine Bakış: Kartlı Geçiş Sistemleri
Güvenlik Sistemleri Nedir ve Kaygıları Nasıl Giderir?

Diğer Bloglar