Ana içeriğe atla
En

Türkiye'nin En Büyük Projeleri, Şehir Hastaneleri, Karel Kullanıyor

İletişim Sistemleri

 
Türkiye'de son dönemde sağlık sektörüne yapılan yatırımlar özellikle Şehir Hastaneleri projeleri ile öne çıkıyor. Yüksek kapasiteli hastane projelerinde iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere ileri teknoloji çözümler kullanılıyor.

Karel olarak kesintisiz iletişimin ve haberleşmenin hayati derecede önemli olduğu bu büyük projelerde; tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayan, esnek, büyümeye ve gelişmeye açık yapıda entegre çözümler sunuyoruz.

İletişim çözümlerinin başında, IP ve analog yapıda çalışabilen, gerektiğinde kapasite artırım imkanı sunan, donanımsal olarak satın alınabilmesinin yanı sıra mevcut sunucu üzerine kurulan özel yazılımı ile de kullanılabilen IPG İletişim Platformu geliyor. Farklı kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayacak geniş IP telefon ürün gamının yanında basit kullanım ve daha düşük maliyet imkanı sunan analog telefonların birlikte kullanılabildiği IPG İletişim Platformu, ayrıca akıllı telefonlardan kullanılabilen Karel Mobil gibi VoIP uygulamalarını da destekliyor.

Hastaların sağlık personeliyle haberleşmesini ve özellikle acil durumlarda kısa sürede iletişim kurulabilmesini sağlayan Hemşire Çağrı Sistemi, hastane projelerinde önemli yer tutuyor. Sabit bir yerde çalışmayan ve sürekli yerleşke içinde dolaşan görevlilerin sürekli iletişim halinde olabilmesi için IP DECT sistemler kullanılıyor. Bu sayede mobil personel de kesintisiz bir şekilde dahili numarası üzerinden görüşmelerini gerçekleştirebiliyor. Kurum içi ihtiyaçların karşılanması ve dışarıdan arayanların ilgili birimlere yönlendirilmesi için Karel IP Çağrı Merkezi, verimli bir çözüm olarak kullanılıyor.

Büyük kapasiteli şehir hastanelerinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan ve kesintisiz bir şekilde yürümesi gereken iletişim sistemleri, Karel iletişim çözümlerinin birbirleri ile entegre çalışması sayesinde verimli bir şekilde kullanılabiliyor.

Şehir Hastanelerinde kullanılan Karel ürün ve çözümleri;

  • IP İletişim Telefon Sistemleri
  • Çağrı Merkezi Sistemi
  • Hemşire Çağrı Sistemi
  • IP DECT Sistemler
  • IP Telefonlar
  • Uzaktan Erişim ve Destek Sistemi
  • Sistem Entegrasyonu

 
Karel iletişim çözümlerinin kullanıldığı projeler ile ilgili daha fazla bilgi için Referanslar ve Başarı Hikayeleri sayfasını inceleyebilirsiniz.
 
Bu yazıyı okuyanlar, bunları da okudu;
IP İletişimin İşletmeler için 7 Faydası
Kurumlara Yönelik Kablosuz İletişim Çözümleri
Çok Şubeli Şirketlerde İletişim Çözümleri

Diğer Bloglar