Ana içeriğe atla
En

Yeni Telefon Sistemine İhtiyaç Duyduğunuzun 6 İşareti

İletişim Sistemleri

yeni bir telefon sistemi almak pbx santral
Kurumunuzdaki telefon sistemiyle ilgili sorunlar yaşıyor ve mevcut sisteminizin yeni ihtiyaçlara cevap vermediğini düşünüyorsanız tam size göre bir yazı hazırladık.

Kendinizi telefon sistemleri için bir arayışta görüyorsanız, işte şimdi bu yenilemenin tam zamanı! İşte kurumunuzun yeni bir telefon sistemine ihtiyaç duyduğunun 6 işareti;

1) Telefon Sisteminiz Miadını Doldurmuş
Birçok işletme açıldığından beri kullandığı sistemi muhafaza ediyor. Sisteminiz iyi çalışıyor gibi görünse de çok sayıda farklı modern seçeneklerden mahrum kalıyorsunuz. Aynı zamanda kullanım için daha fazla ödeyip sisteminizi yenilemekten daha fazla efor sarf ediyorsunuz.

 

Bulut Çağrı merkezi nedir, bulut çağrı merkezi avantajları, sanal çağrı merkezi

Karel Bulut Santral sayesinde yatırım maliyeti olmadan, abonelik sistemi ve uygun görüşme maliyetleri ile yeni nesil bir iletişim sistemi kullanabilirsiniz.

İncelemek için tıklayınız >>

2) Yer Değiştiriyorsunuz
Eğer ofisinizin veya şirketinizin yerini değiştiriyorsanız, yeni bir telefon sistemi için muhteşem bir zaman! Eski sisteminizi tekrar kurma ve taşıma derdi yerine yepyeni bir başlangıç avantajını kullanabilirsiniz.

3) Kapasiteniz Tükeniyor
İşletmeniz hızlı mı büyüyor? Eski sisteminiz muhtemelen ihtiyacınız olan büyümeyle baş edemeyecektir. Yeni bir telefon sistemi, daha geniş kapasite olanaklarını barındırabilir. Ayrıca VoIP teknolojisi, önceden sahip olduğunuzdan daha fazla olanak sağlayacak şekilde sisteminizi iyileştirebilir.

4) Daha Fazla Arama Alıyorsunuz
İşiniz büyüyor ve telefonlarınız durmadan çalıyorsa, eski bir sistem bu yoğunlukla başa çıkamaz. Yeni telefon sistemleri, arama sayısındaki artışa ve yeni çalışanlara hemen adapte olabilmesi adına kolay kullanıcı ve port eklemeye uygundur.
Bulut santral, sanal santral, karel bulut santral nedir
5) Büyüyorsunuz
Yeni bir yer mi açıyorsunuz? Ofisi taşımak gibi ofis açmak da yeni bir donanım almanıza neden olabilir. Bu yeni sistemi satın almak demek aynı zamanda birden fazla ofisinize alacağınız sistemler için belirli bir indirim anlamına gelir. Yeni bir yer, şirket çapında telefon sisteminizi de yükseltmek için mükemmel bir fırsattır.

6) Daha Fazla Özelliğe İhtiyacınız Var
Şirketlerinin telefon sistemini yenilemesinin en büyük sebeplerinden biri daha fazla özelliğe ihtiyacı olmasıdır. Karel Bulut Santral ve  Karel IPG serisi gibi tümleşik iletişim özellikleri barındıran telefon sistemleri, firmanızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için sizlere oldukça fazla arama ve kullanım özelliği sunar. Böylece hem çalışanların tüm ihtiyaçları karşılanır, hem de iletişim maliyetleri önemli ölçüde azaltılabilir.

Karel Bulut Santral (Sanal Santral) incelemek için tıklayınız >>

Karel IPG İletişim Platformunu incelemek için tıklayınız >>
 
 
Bu yazıyı okuyanlar, bunları da okudu;
Bulut Santral Nedir? Bulut Santralın Avantajları Nelerdir?
Yeni Kurulan Şirketlerin Teknoloji İhtiyaçları Nelerdir?
IP Telefon Santralı Kullanmak İçin 10 Neden
Akıllı Telefonlar Ne Kadar Akıllı?

Diğer Bloglar