Ana içeriğe atla
En

Bulut Bilişim Günü Sunumu [Video]

Teknoloji ve İnovasyon

Bulut Bilişim Günü'nde Karel Bulut Çözümleri Direktörü Sn. Kerem İrten'in sunumu. Daha fazla bilgi için KarelPort

Video metni

Karel Bulut Bilişim Platformu KarelPort, IP iletişim sistemlerine sürekli yeni faydalar kazandırmak amacıyla tasarlandı. HTTP ve SIP gibi standartlar üzerinde geliştirilen arayüzler sayesinde Karel'in tüm IP ürünleri buluta uyumlu şekilde çalışabilir durumda.

Uygulamalar

SYNC uygulaması sayesinde IP santrallerin aktivasyonu ve bütün ürünlerin garanti işlemlerini sanal ortama taşıdık. Tüm Karel yetkili satıcıları bulut üzerinden aktivasyon, satış sonrası işlem ve kurulum ayarları gibi pekçok işlemi internet üzerinden gerçekleştirebiliyor. Sync uygulaması iletişim sistemleri ile KarelPort bağlantısı kurulmasını sağlıyor.

İletişim sistemlerinde güvenlik problemleri biliniyor. Sisteme sızan saldırılar sonucu dış hat alınarak yüksek faturalara sebep olunuyor. Bu durumun dünyadan örnekleri videoda bulunuyor. Çözüm ise FrEN. Karel FrEN uygulaması ile iletişim sisteminizin güvenliğini nasıl sağlayabileceğiniz anlatılıyor.

Dünya çapında pek çok kurum ve kuruluş Karel Tümleşik İletişim Sistemi kullanıyor. T-systems örneğinde olduğu gibi sistemin sanallaştırma yöntemiyle genel Bulut sistemi içinde çalışması sağlanıyor.

KARELPORT'un Bulut ve makineler arası iletişim ve servis sağlayıcı konumunda çalışabiliyor. Öncelikle iletişim sistemleri, alarm izleme, görüntü kaydetme ve farklı güvenlik sistemleri olmak üzere pekçok sistemin ortak çalışma platformu KarelPort, kurumsal iletişiminiz için sürekli gelişmeye devam ediyor...

Bu Yazıyı Okuyanlar, Bunları da Okudu:
Özgür Yazılım ve İnovasyon Sunumu [Video]
2012’nin En Çok Okunan Blog Yazıları
Değişen Düzende BT Yöneticileri
 

Diğer Bloglar