Ana içeriğe atla
En

Takipçilerimize Kitap Hediye Ediyoruz

Teknoloji ve İnovasyon


[Güncelleme: KAZANANLAR]

Kitap hediye ettiğimiz yarışma sonlanmıştır. Görseli paylaşanlar arasından belirlenen kazanan ve yedeklerin listesi aşağıdadır. Katılan tüm takipçilerimize teşekkür ederiz. Daha sonra yapacağımız yarışmalar için Karel'i Facebook ve Twitter'dan takip etmeye devam edin.

Kazananlar
Hacker'ın Aklı
Ahmet Faruk Erdem
 
BT Yöneticisinin El Kitabı - Kurumsal Bilişim Olgunluk Modeli
Berkay Vevo
 
Yeni Ekonomide Müşteri İlişkileri ve Bilgi Teknolojileri
Aynur Kartaloğlu Şen

Yedekler
Hacker'ın Aklı
Canan Gül Durak
 
BT Yöneticisinin El Kitabı - Kurumsal Bilişim Olgunluk Modeli
Kürşad Köroğlu
 
Yeni Ekonomide Müşteri İlişkileri ve Bilgi Teknolojileri
Enes Yüksel

Kazananların iletişim bilgilerini Facebook özel mesaj yolu ile 17 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 23:59’a kadar Karel'e iletmesi gerekmektedir. Özel mesaj göndermek için tıklayınız.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teknoloji meraklıları için daha önce önerdiğimiz kitaplara sahip olmak ister misiniz? Karel Facebook sayfamızdaki yarışma görselini paylaşarak yarışmaya katılabilirsiniz. Yapılacak belirleme sonrasında 3 takipçimiz önerdiğimiz kitapların sahibi olacaktır. Hediye olarak verilecek kitaplar;

- Hacker'ın Aklı - Tamer Şahin
- BT Yöneticisinin El Kitabı - Kurumsal Bilişim Olgunluk Modeli - Halil Aksu
- Yeni Ekonomide Müşteri İlişkileri ve Bilgi Teknolojileri - Serpil Ünal

YARIŞMANIN KURALLARI
 
1. Takipçilerimiz  yarışma duyurusunun yapıldığı fotoğrafı paylaşarak yarışamaya katılırlar.
2. Yarışma fotoğrafımızı paylaşan takipçilerimiz arasından 3 kişi fotoğrafta yer alan kitaplardan birini kazanacaktır.
3. Kazanan takipçilerimiz haklarını başkasına devredemez.
4. Yarışmamız 1 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayacak ve 5 Eylül 2014 Cuma günü saat 23:59’a kadar devam edecektir. Bu tarihten sonra paylaşımda bulunan takipçiler yarışmaya katılmayacaktır.
5. Kazanan kişiler yarışma fotoğrafını paylaşan takipçilerimiz arasından belirlenecektir. Görsel paylaşımının herkese açık(public) olması zorunludur. Belirli kişilere veya sadece arkadaşlarına paylaşım yapanlar yarışmaya dahil edilmeyecektir.
6. Kazananları belirleme işlemi, herhangi bir kuşkuya yer bırakmamak için www.random.org internet sitesi üzerinden yapılacaktır.
7. Kazanan takipçiler 8 Eylül 2014 tarihinde Karel Facebook sayfasında duyurulacaktır.
8. Kazanan kişinin iletişim bilgilerini Facebook özel mesaj yolu ile Karel'e iletmesi gerekmektedir.
9. 17 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 23:59’a kadar iletişime geçmeyen kazananın hakkı iptal edilecektir.
10. Kazanan kişinin iletişim bilgilerinin belirtilen süre içerisinde iletmemesi halinde yedek talihli seçilecek ve ödül hakkı devredilecektir. Yedek talihlilerin iletişim bilgilerini 26 Eylül 2014 Cuma günü saat 23:59’a kadar göndermeleri gerekmektedir.
11. Karel kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün katılım verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişi kazanan listesinde yer alsa bile yapılan incelemeler sonucunda kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
12. Karel çalışanları ve aileleri bu yarışmaya katılamazlar. Yarışmaya katılmaları ve ödül kazanmaları durumunda, ödül yedek katılımcıya verilecektir.
13. Talihlilerin adreslerinde bulunamaması ve/veya yanlış adres beyanı ve benzeri problemlerden dolayı hediyelerini teslim alamamasından Karel sorumlu tutulamaz.
14. Takipçilerin yarışmada paylaştıkları yorumlar Karel'in görüşlerini ifade etmemektedir.
15. Bu kurallarda önceden haber vermeksizin değişiklik yapmak ve yarışmayı durdurma yetkisi, Karel'in insiyatifindedir. Katılımcılar, değişiklikleri takip etmek ve kurallarda değişiklik olmuşsa, yeni kural ve şartlara uymakla yükümlüdür.
16. Yarışmaya katılanlar bu şartları peşinen kabul etmiş sayılırlar.
17. Bu yarışmanın Facebook ile bağı yoktur.

Diğer Bloglar