Ana içeriğe atla
En

Video Konferans, Verimliliği ve Rekabeti Nasıl Artırır?

İletişim Sistemleri

bulut bideo konferans nedir, avantajları nelerdir
Uzun bir süredir yöneticiler, artan seyahat masraflarını azaltmanın bir yolu olarak video konferans kullanmayı teşvik ediyorlardı. Bugün ise video konferansı benimsemek için daha büyük nedenlerimiz var; örgütsel büyüme ve rekabet gücü.

Video konferans sistemleri, kuruluşların daha az zamanda ve daha verimli çalışmasını sağlayarak, şirketlerin rekabet gücü yüksek pazarlarda hedeflere ulaşmasına yardımcı olur. Yine de video konferansı düzenli bir iletişim aracı olarak benimsemeyen birçok işletme var. Bunun nedeni, videonun genellikle maliyetli ve bazen de alışılagelmedik bir şirket iletişim aracı olarak algılanması olabilir. Ancak bu görüş yavaş yavaş değişiyor. Özellikle genç kuşaklar işgücüne katıldıkça ve bulut maliyetleri düştükçe, video konferansın kullanımı kolaylaşıyor ve yaygınlaşıyor.
Ücretsiz Video Konferans önerisi
Daha Güçlü Takım Uyumluluğu
İletişimin % 65'i sözel olmayan yöntemlerle karşılandığı için, video konferansı farklı bir avantaj sunuyor. Birbirini görebilmek, takım üyeleri arasında daha güçlü bağlantı sağlıyor. Aslında uzak kullanıcıların % 87'si, video konferansı kullanırken ekibine daha fazla bağlı olduklarını ve süreçlerini daha iyi hissettiklerini söylüyor. Çalışanlar birbirlerinin çevrelerini görerek ortak ilgi alanlarını keşfedebilir. Örneğin bilgisayardaki İzmir ile ilgili bir arka plan resmi, ortak tatil deneyimleri hakkında sohbet imkânı yaratabilir. Bu durum, zaman kaybı gibi gözükse de etkili bir ekip oluşturma için önemli bir durumdur.

En İyi Yeteneği Bulmak
Hem milenyum kuşağı hem de Z jenerasyonun genç meslektaşları, videoyu doğal bir iletişim aracı olarak kabul ediyor. Onlar FaceTime, YouTube ve Snapchat nesilleri ve sonuç olarak videonun işyerinin normal ve günlük bir özelliği olmasını bekliyorlar. Bu kuşaklar içerisindeki üst düzey yetenekleri yakalamak için, işletmelerin iletişim standartlarını yeni beklentilere uyarlamaları gerekecek. Bir alt bilgi; video konferans artık “olsa iyi olur” değil, bir zorunluluk haline gelmiştir.
en ucuz video konferans, ücretsiz video konferans
Bulut Teknolojileri

Geçmişte, işletmelerin video konferans sistemlerini kullanmak istedikleri takdirde pahalı ses ve video ekipmanları satın almaları gerekiyordu. Ancak bugünün bulut tabanlı altyapısı, bir zamanlar çok maliyetli olan ürünleri ortadan kaldırıyor. Artık çalışanlar doğrudan bilgisayar, cep telefonu veya tabletlerinden tek bir tıklamayla video konferanslara katılabiliyorlar.

Video konferans alışkanlığı, yönetimi işleri hızlı takip etmeye zorlar. Rekabet edebilirlik işiniz için önemliyse - ki çok büyük ihtimalle önemlidir - iş kültürünüzü değiştirmek ve video konferans sistemine geçmek için uygun zamandasınız. En kısa zamanda Karel Bulutta Konferans ürününü incelemeli ve avantajları hakkında bilgi sahibi olmalısınız.
 
 
Bu yazıyı okuyanlar, bunları da okudu;
Büyümek İsteyen Şirketler için Verimliliği Artıracak 5 İpucu
IP İletişimin İşletmeler için 7 Faydası
Nesnelerin İnterneti(IoT) ve Sensör Uygulamaları

Diğer Bloglar