Ana içeriğe atla
En

VR Gözlük Ödüllü Yarışma

Teknoloji ve İnovasyon

[Güncelleme: KAZANANLAR]

Tüm takipçilerimize yarışmaya katıldıkları için teşekkür ederiz. Yarışmamızın doğru cevabı "IP136 IP Telefon" veya "IP138 IP Telefon" olacaktı. Doğru cevap veren takipçilerinizden 3 kişi VR Gözlük kazandı. Haftaya başlayacak olan diğer yarışma için bizi sosyal medyada takip etmeye devam edin...

KAZANANLAR
Erhan Alcan
Selma Aslım
Sibel Ertugrul

YEDEKLER
Safiye Küçüker
Özlem Eriş
Baran Karaharman

Kazananların iletişim bilgilerini Facebook özel mesaj yolu ile 12 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 23:59’a kadar Karel'e iletmesi gerekmektedir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Güncelleme: Yarışma Sonlandı]

Karel'i takip edenlerin bildiği üzere çeşitli yarışmalarla takipçilerimize hediyeler veriyoruz. VR Gözlük hediye ettiğimiz yeni yarışmamıza katılmak da hediyeleri kazanmak da çok kolay!

Karel Facebook sayfasında paylaştığımız görselde sorduğumuz soruya doğru cevabı vererek hediye kazanabilirsiniz. Karel Facebok sayfası için tıklayınız >>

Sorunun cevabını bulmak için aşağıdaki tanıtım filmimizi izleyip, Karel IP Telefonlar sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.
 

 
Yarışmanın Kuralları

  1. Bu yarışma, 20.04.2016-27.04.2016 tarihleri arasında Karel Elektronik San. ve Tic. A.Ş. (Bundan böyle Karel olarak anılacaktır.) tarafından Türkiye genelinde düzenlenmektedir.
  2. Takipçilerimiz Facebook'ta yarışma görseline cevap vererek(yorum yaparak) ve görseli beğenerek yarışmaya katılırlar. Dileyen takipçilerimiz görseli kendi zaman tünellerinde paylaşabilirler.
  3. Yarışma sorumuza doğru ürün kodları ile cevap veren ve yarışma görselini beğenen takipçilerimiz arasından 3 kişi 3.5 - 6 inch tüm akıllı telefonlara uyumlu VR Gözlük kazanacaktır.
  4. Kazanan takipçilerimiz haklarını başkasına devredemez.
  5. Yarışmamız 20 Nisan 2016 Çarşamba günü başlayacak ve 27 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 23:59’a kadar devam edecektir. Bu tarihten sonra cevap veren takipçiler yarışmaya katılamayacaktır.
  6. Kazanan kişiler, yarışma sorumuza doğru ürün kodlarından en az bir tanesi ile cevap veren, yarışma görselini beğenen ve Karel Facebook sayfasını takip edenler arasından belirlenecektir.
  7. Kazananı belirleme işlemi, herhangi bir kuşkuya yer bırakmamak için www.random.org internet sitesi üzerinden yapılacaktır.
  8. Kazanan takipçiler 28 Nisan 2016 tarihinde Karel Blog’da ve Facebook, Twitter sayfalarında duyurulacaktır.
  9. Kazanan kişinin iletişim bilgilerini Facebook özel mesaj yolu ile Karel'e iletmesi gerekmektedir.
  10. 12 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 23:59’a kadar iletişime geçmeyen kazananın hakkı iptal edilecektir.
  11. Kazanan kişinin iletişim bilgilerinin belirtilen süre içerisinde iletmemesi halinde ödül hakkı yedek talihliye devredilecektir. Yedek talihliler en geç 20 Mayıs 2016’ya kadar iletişim bilgilerini iletmezlerse ödül haklarını kaybedeceklerdir.
  12. Karel kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün katılım verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişi kazanan listesinde yer alsa bile yapılan incelemeler sonucunda kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
  13. Talihlilerin adreslerinde bulunamaması ve/veya yanlış adres beyanı ve benzeri problemlerden dolayı hediyelerini teslim alamamasından Karel sorumlu tutulamaz.
  14. Takipçilerin yarışmada paylaştıkları yorumlar Karel'in görüşlerini ifade etmemektedir.
  15. Bu kurallarda önceden haber vermeksizin değişiklik yapmak ve yarışmayı durdurma yetkisi, Karel'in inisiyatifindedir. Katılımcılar, değişiklikleri takip etmek ve kurallarda değişiklik olmuşsa, yeni kural ve şartlara uymakla yükümlüdür.
  16. Bu yarışma, Milli Piyango İdaresi yönetmeliği gereğince izin kapsamı dışındadır.
  17. Karel, katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve Karel ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
  18. Yarışmaya Karel çalışanları ile 1. derece yakınları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile hediyeleri verilmez. Karel’in bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
  19. Yarışmaya katılanlar bu şartları peşinen kabul etmiş sayılırlar.
  20. Bu yarışmanın Facebook ile bağı yoktur.

Diğer Bloglar