Ana içeriğe atla
En

YD2YD Ödül Töreni ve İnovasyona Destek [Video]

Teknoloji ve İnovasyon

6 Aralık’ta Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin düzenlediği, Karel’in ana sponsoru olduğu, Yeni Düşler Yenilikçi Düşünceler Öğrenci Proje Yarışmasının ödül töreni ile katılan 100 proje arasından seçilen 5 projeye ödülleri verildi.
 
Yeni Düşler Yenilikçi Düşünceler yd2yd proje ödül20.000,-TL olan Karel  Özel Ödülü, Karel Genel Müdür Yardımcısı Osman Duman tarafından, Neurolize adlı projesiyle kazanan Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü  4. Sınıf Öğrencisi Muhammet Çağlar Kılınç’a verildi.
 
Kuruluşundan itibaren başarısında önemli pay sahibi,  Türkiye’nin haberleşme elektroniği alanında yabancı ortağı olmayan en gelişmiş Ar-Ge’sine sahip Karel, ülkemizde insan gücü kalitesine inanarak, bu konudaki yeni fikirlerin de teşebbüse dönüşmesini teşvik ediyor.   Bu ve benzeri organizasyonlarla inovasyona  destek veriyor.
 
Neurolize Nedir?
Neurolize, tat ve koku algısı için nöropazarlama uygulaması.  Nöropazarlama doğrudan tüketici algısına dayanarak pazarlama iletişimi üzerine analitik veriler üretmesiyle, pazarlama dünyasının yeni gözdelerinden. Neurolize uygulaması, beyinsel aktivasyonları pazarlama araştırmalarına kaynak olarak sunmayı hedefliyor.
 
Karel Genel Müdür Yardımcısı Osman Duman:

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Hakan Zihnioğlu Sunumu:

Diğer Sunumlar Yakında Karel Bloğunda yayınlanacaktır. Takipte kalın...

Diğer Bloglar